Как да намерите евтини полети в последния момент

Обложка

Как да намерите евтини полети в последния момент

А ти хареса ли тази статия?!?

Пътуванията в последната минута могат да бъдат вълнуващи или понякога стресиращи, но не е задължително да са скъпи. Независимо дали пътувате, защото сте почувствали спонтанния и неудържим повик на приключението или поради абсолютна необходимост, ето как можете да получите страхотни евтини самолетни билети в последната минута.

Как да намерите евтини полети в последния момент

Планирането на импровизирано бягство винаги е вълнуващо, особено когато сте успели да се възползвате от страхотна сделка.

И това е, че за моментите, когато трябва да намерите полет възможно най-скоро, не е задължително да ви липсват опции или да трябва да плащате особено високи самолетни билети.

Евтини полети в последния момент, когато трябва да пътувате

-Проверете близките летища . Дестинациите с множество летища ще ви дадат повече възможности за избор на авиокомпании, маршрути и цени. Когато започнете търсенето на полети, изберете „добавяне на близки летища“ за градове на заминаване и пристигане.

-Резервирайте еднопосочно. Двупосочните полети не винаги са най-евтините. Понякога ще спестите повече, като резервирате два еднопосочни билета, което ви позволява да комбинирате авиокомпании. Търсете двупосочни и еднопосочни билети, за да видите кои полети в последната минута предлагат най-добра цена.

-Обадете се. Някои експертни компании за ваканционни пакети продават пътувания в последния момент с големи отстъпки, когато клиентите анулират резервация (това се случва и с хотелските стаи). Затова си струва да се обадите и да попитате дали имат оферти за същия ден.

-Бъди смел. Изчакването до последната секунда, преди да направите ход, може да се отплати. Цените на полетите може да паднат с наближаването на датата на заминаване. Искате ли да пътувате в петък, но не можете да намерите атрактивна цена за вторник? Не се отказвайте още: опитайте сряда, четвъртък и големия ден, преди да хвърлите кърпата.

-Вземете нощен полет. Тези полети обикновено са по-малко желани и следователно по-евтини и по-малко пренаселени. Това означава, че е по-вероятно да хванете евтин полет в последната минута и можете да се изтегнете удобно на празни места.

Източник: eu-bloger.eu

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове