Есен е време за смяна на Гардероба. Пазаруване на официални рокли онлайн?

Обложка

Есен е време за смяна на Гардероба. Пазаруване на официални рокли онлайн?

А ти хареса ли тази статия?!?

Есента е любим сезон на мнозина – природата се обагря с пастелни цветове и сякаш се приготвя за следващия сезон на зимата. Това означава и, че ние също трябва да се приготвим за предстоящите празненства в края на годината. Повечето от Вас са получили поканите си за парти в службата или на компанията за която работите. Време е и да изберем роклята за която ще говорят месеци напред.

Първи избор- Семпла дамска рокля с дълъг ръкав – без излишни орнаменти в земен цвят – син, охра или зелен цвят. Подходящ ако празненството е на планина ,хижа или малък хотел сред природата. В такава обстановка няма нужда от ефектни материи а по скоро от спокойни търф цветове без излишна емоционалност. Все пак релакс празника предполага по рустикален синхрон с околната обстановка. Дънкови рокли също са добър избор.

Втори вариант за избор- елегантна официална рокля с къс ръкав/ или без ръкав/ – с слим силует.Варианти за материи са доста- дантела, тюл или дори плисе са подходящи за целта. Дължината е също от значение – всичко над коляно може да се разтълкува грешно от останалите. Най-добър вариант е дантела с подплата отдолу като можете да съчетаете с чанта или бижу които са в същата или сходна тоналност. Изберете среден ток обувки- 6,7 см максимум. Най вероятно ще се наложи и да танцувате ако има жива музика или диджей в ресторанта.

Трети Вариант- официален коктейл в специална банкетна зала. Тук нещата изискват максимална концентрация и полагане на допълнителни усилия за правилният избор на официална рокля . Може би единственият правилен избор тук е дълга коктейлна официална рокля. Материи задължително тежко падащи крепс , дантела , тюл или шифон . Голи рамена с тънки презрамки и тежки бижута от естествена перла например биха били подходящ избор за вечерта. Обстановката е задължаваща и е необходима наистина сериозно да се подходи към избора на рокля.

Четвърти Вариант- парти в клуб или дискотека за млади дами между 20 и 30 години. Избора пада върху къси и ултракъси поли, висок ток и предизвикателна външност. Никакви бижута – евентуално елегантен часовник и обеци.Все пак сте в клуб. Цветове според темата на партито но никога не можете да сбъркате с черно или синьо. Ако е Коледа или празнувате преди тази дата- цвят бордо е доста добра идея.

Каквато и рокля да изберете , каквато и обстановка да попаднете за партито не забравяйте основното- забавлявайте се. Все пак не сме роби на външността си а искаме да изразим себе си чрез дрехите си или роклята си в частност.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове