Емблематични и тематични стоки ще намерите в специализираните рок магазини

Обложка

Емблематични и тематични стоки ще намерите в специализираните рок магазини

А ти хареса ли тази статия?!?

Модните стилове днес са толкова разнообразни, че едва ли ще можем да ги изброим. Друго което специфично, че някои от тях така се препокриват, че е трудно да кажем зали става въпрос за рок или метъл такова.  Дизайнери от големи и световни компании се увличат по създаването на облекла в стил рок, като не малка част от тях бихме могли да си закупим и в специализиран  рок магазин. Доминирането на кожата като материал, от който се изработват голяма част от тези облекла не веднъж е предизвикало бурни спорове с природо защитници. Това е може би една от причините много производители да се обърнат към по-евтини имитации, които също са подходящи за изработката на качествени облекла.  Тъмните и мрачни нюанси, които се използват са типични за рок стила. Тематиката е на моменти доста брутална и отблъскваща, но това не пречи на феновете на този музикален жанр да си носят с удоволствие закупените от рок магазини вещи и дрехи.

Няма точна дата на зараждането на този модернистичен стил. Някои са на мнение, че това са тридесетте години, а други петдесетте на миналия век. Всъщност със зараждането и популяризирането на самият музикален жанр и облеклата започват да завладяват почитателите. Идолите са вече по тениските, подражава се на тяхното облекло, аксесоари и поведение. Всяко нововъведение оказва влияние и с копира от производителите на тези модни тенденции. Никак не са малко тези, които искат да се обличат и изглеждат по този екстравагантен начин. Рок течението се описва като свободолюбиво и бунтарско. Да имаш хард вид, да не се съобразяваш с типичният стайлинг на масите е нещо , с което рокерите парадират своето отношение към околният свят.

В типичните рокерски облекла присъстват материали, които в елегантният костюм не намират приложение. Наличието на метални елементи, значки, зловещи щампи на същества, които излъчват смъртоносна сила са тези които срещаме и в моделите днес по рок магазините. Тематичните рокерски и метъл мотиви са емблематични и се забелязват от далеч в тези облекла. Дори широкият кожен колан с голяма катарама носи това излъчване. Облеклата са изключително важни, но да не забравяме и аксесоарите, на които всеки фен на жанра обръща внимание. Огромните вериги и ланци висят по врата, тежки стоманени гривни обгръщат китката, а масивният пръстен с изобразен череп заема мястото си на ръката. Металните бодли, нитове и други такива украсяват черните кожени якета и обувки. Тяхната роля е голяма за излъчването на рок феновете. Намерете Вашите символични продукти в нашият рок магазин. Очакват Ви голямо разнообразие и изненади.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове