Метъл тениска

Обложка

Метъл тениска

А ти хареса ли тази статия?!?

Въпроса дали само мъжете са запалени по това да носят метъл тениски или пък и дамите са почитатели на тези, които са щамовани с черепи или рок група е интересен за дискутиране. Ако направите една бърза обиколка в големите шопинг центрове ще видите, че всъщност това модно течение е обхванало не са мъжките тениски, но и тези които са предназначени за деца и дами. Много е важен модела и самият дизайн на метъл тениската.  Оказва се, че дамите ги смятат за особено сексапилни и са готови да ги носят ежедневно, независимо от страховитите щампи по тях.

Да облечете метъл тениска по никакъв начин не би определило дамата като метълка. Това е едно доста практично облекло, което се съчетава чудесно с джинси или пък къси панталони. Дори не е нужно да сте чували музикалните изпълнения на бандата, която носите върху гърдите си. Единствено е важно да харесвате образа в огледалото и да се чувствате наистина удобно. Тези стилно издържани облекла са много популярни и произведени от качествени материи те се превръщат в любими и с удоволствие носени такива. Но това, че тази тениска е с метъл десен в никакъв случай не означава, че ще трябва а я носите с кубинки само за да спазите цялостния метъл синхрон. Напротив те могат да бъдат и толкова елегантни, че да бъдат обличани и с по-женствени поли и панталони. Естествено не прекалявайте с крещящи мотиви за да не убиете естетиката и да се превърне визията ви в кич.

Мъжките метъл тениски са вталени и такива подчертаващи елегантната спортна форма. Дори и в черно те си имат своя чар и мъжете особено си падат по такива. Облеклото разбира се трябва да възприемате не само като нещо , което да прикрие голотата ни. Все пак сме в двадесет и първи век и това как изглеждаме е много показателно за това какви сме като характер. Носете тези тениски и спазвайте качествения дрес код. Имаме предвид, че няма да е уместно да се появите с метъл тениска на поп фолк концерт, нали! Същото важи и ако работата Ви е свързана с това да посрещате клиенти в офис. Ще е прекалено да се появите с такава  мотиви  от Металика. Съчетавайте с подходящите аксесоари и обувки. Подчертайте прекрасната си физическа форма и не си мислете, че тези метъл тениски са подходящи единствено за фенове. Много стилисти предлагат интересни  и супер модерни визуални ефекти именно с присъствието на тази метъл тениска.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове