Доставката на цветя – романтика или отживелица

Обложка

Доставката на цветя – романтика или отживелица

А ти хареса ли тази статия?!?

Живеем във време на технологично развитие, в което иновациите се раждат всеки ден и доскоро най-добрите биват засенчени от продукти и услуги ново поколение. Времето е ценно и тече бързо. Докато преди години ухажването е било дълъг и изпълнен с романтика процес сега бумът на връзките за една нощ, като че ли не оставя време за нежност.

Кога за последно изпрати цветя на любимия човек?

Голяма част от запитаните отговарят никога не съм изпрал/а цветя.

Доставката на цветя може да бъде използвана за най-различни поводи и е символ на внимание, уважение и любов.

Все още няма дама сърцето, на която не би трепнало при вида на красив букет донесен й в университета или на работното място. Очарователният момент по получаването на цветята веднага предизвиква асоциация с милите сцени, които всички сме виждали като част от многобройни романтични комедии. Като един добър начин за стъпка към изгряваща нова любов доставката на цветя свършва това, което никой sms, съобщение в социалните мрежи или чат не може да постигне. И докато е прието традиционно представителите на силния пол да изпращат цветя, може би е добър момент дамите да нарушат правилата.

Доставката на цветя е удачна не само при стремеж към по-близки отношения или празничен повод като годишнина, рожден ден или имен ден, а и при специални събития. Нова работа, успешна сделка, признание за добре свършена работа са част от събитията в бизнес средата, при които е удачно изпращане на цветя.

Докато на мнозинството от представителите на новото поколение очевидно им е чужда, дори срамна и смешна идеята да изпратят или получат цветя, за щастие има и изключения, които познават езика на цветята, могат да общуват на него и с удоволствие го използват.

Осмели се, изпрати цвете, зарадвай важен за теб човек и го накарай да се почувства по-щастлив. Един от българските онлайн магазини за доставка на цветя, които ще ти помогнат е ivenflorist.com!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове