Букети за всеки повод от флорално студио Тиаре

Обложка

Букети за всеки повод от флорално студио Тиаре

А ти хареса ли тази статия?!?

Букетите с цветя са неизменна част от всеки празник. Те са основен детайл в сватбения ден, както и за поводи, които са свързани с чествания на юбилеи, именни или рождени дни. Букети се подаряват и за типичните женски празници като 8-ми март, Свети Валентин както и дори без конкретен повод. В зависимост от сезона букета може да бъде доста интересен и разнообразен. Аранжировката на сезонните цветя се съобразява и с това дали тези букети ще се подаряват на млада или по-възрастна дама или са предназначени за мъж. Затова и много хора предпочита да се доверят на опита на флористи и да поръчат букет, отколкото сами да аранжират цветята.

Някои от основните тенденции в поднасянето на цветя се свързват не с конкретния повод, а с това какво е посланието на букета. Ако обичате театралните постановки и имате любими артисти, които обожавате то да поднесете красив букет с цветя в края на представлението е знак на искрено уважение и признателност към техния труд. Букет можете да занесете и на близък или приятел, който е в болница. Тук обаче не бива да прекалявате с ароматните цветя, защото тяхното присъствие може да предизвика обратна реакция. Цветята за рожден ден е препоръчително да са придружени с картичка  пожелание. Тези пък за сватба да бъдат от светло розови или червено обагрени рози.

Всъщност има правила, с които аранжиращите букети експерти се съобразяват. Затова ако започнат да ви разпитват за човека, на който ще подарявате не се изненадвайте, а дайте пълна и изчерпателна информация. Така не само ще подарите идеалния букет с цветя, но и ще поднесете личното си послание.

Цветните букети не винаги са стандартно подредени в сноп и аранжирани със зелени стръкове. Флорално студио за доставка на цветя Тиаре предлага на своите клиенти да оставят незабравим спомен и да изненадат своите близки, приятели и бизнес партньори с индивидуално проектирани и аранжирани кошници, тематично оформени букети и всякакви подаръци, които могат да бъдат съчетани с цветя.  С цветя можете да изразите силните си чувства, да покажете уважение, респект и признание. Затова в зависимост от повода се доверете на експертите от Тиаре и празника наистина ще бъде незабравим.

С цветята посрещаме и изпращаме живота. Разбира се, има и поводи, които не са приятни, но отново цветята се тези, с които изразяваме нашата почит и уважение. Именно поради това, когато се канени да уважите юбилей или друг празник не избирайте да подарявате цветя, които са по-подходящи за погребение. Защото повода е този, който определя какъв да бъде букета и с какво може да се аранжира всяко цвете- с бутилка вино, плюшено сърце или кутия шоколадови бонбони.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове