Цветове и значения на камъните за колиета

Обложка

Цветове и значения на камъните за колиета

А ти хареса ли тази статия?!?

В тази публикация може да намерите цвета и смисъла на вашия камък, спрямо месеца, в който сте родени.А ето и камъните по месеци:

Януари – гранат. Гранатът се асоциира с чистота, истина, вярност и информираност. Гранатът се смята, че  лекува здравословни проблеми, свързани с кръвта, сърцето и белите дробове.
Февруари – аметист.Този камък носи стабилност, мир, баланс, смелост, вътрешна сила, искреност и спокоен нрав на ползвателя. Магическите свойства на този люляков камък са известни да се лекува зависимости, главоболие, безсъние, артрит, облекчаване на болката, циркулаторни проблеми и повлиява общото здравословно състояние.

Март – аквамарин. Този успокояващв зелено-синьо се асоциира с вярност, смелост и приятелство. Аквамарини, които се намират е нюанси на синьо са известни да работят най-добрите за гърлото и проблеми свързани със стрес.

Април – диамант. Той е свързан с добър късмет, защита, повишаване на взаимоотношения, увеличаване на вътрешна сила, яснота на мисълта, баланс, и изобилие.

Май – изумруд. Този енигматичен, неустоим и съблазнителен зелен камък е свързан с лоялност, вярност, и приятелство. Изумрудът лекува проблеми, свързани с очите, плодородие, проблеми на гръбначния мозък и главоболие.

Юни – перли. Ползвателятна този скъпоценен камък бива даряван със скромност, целомъдрие и чистота. Перлите работят най-добре при проблеми, свързани със сърце, далак, стомах, черва и язви.

Юли – рубин. Той е свързан с преданост, честност, смелост и щастие. Този богат червен камък е известен също с подобряването на енергийната цялост, щедростта, носи просперитет и успех на ползвателя си. Рубинита, също така, са способни да помогнат в пречистване на кръвта и предизвикване на положителни мисли.

Август – оливин. Този светло зелен камък повлиява благоприятно и може да донесе власт, влияние, любов, истина, вярност, лоялност, слава, достойнство и защита. Този камък се вярва, че лекува белите дробове, лимфните, гръдни и здравни проблеми, свързани със синусите.

Септември – сапфир. Проникващи качества на говорене истината, искреност и постоянство, ясновидство, прозрение и тълкуване са едни от най-магическите свойства на сапфира. Той помага при понижаване на треска, възпаления, проблеми със слуха, рак и изгаряния.

Октомври – опал. Ползвателя на този камък е дарил с надежда, невинност, чистота, щастие, вярност, лоялност и доверие. Опал помага проблеми, свързани с очите. Символично, тази скъпоценност камък е известно да се подобри, визуализация, въображение, мечти, и изцеление.

Ноември – топаз. Той е в нюанси на жълто и кафяво. За него е известно, че може да благослови ползвателия с постоянство, лоялност, вярност, приятелство, сила, освобождаване на напрежението и балансиране на емоциите. Този камък се свързва с разума, астма, подагра, заболявания на кръвта, туберкулоза и безсъние.

Декември – тюркуаз. Камък е свързан с просперитет, успех, щастие и късмет. Той е известен с това, че може да помогне на човека да се справи с комуникация, защита срещу всички болести, регенерация и укрепване. Камъкът подобрява творчеството, спокойствието и духовната връзка.

Източник: https://arigato.bg/kolieta/s-kamani/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове