Чаши със снимки – перфектната идея за персонализиран подарък

Обложка

Чаши със снимки – перфектната идея за персонализиран подарък

А ти хареса ли тази статия?!?

Чашите със снимки са най-личният и най-достъпният подарък, за който можете да се сетите. Те са едновременно оригинални и никога няма да събират прах по етажерки и витрини като обикновените сувенири.

Защо да изберете чаша със снимка?
На първо място, чашата със снимка е не само идеален подарък, но и перфектен старт на деня. На тях може да е отпечатан както човек, на когото държите, така и такъв, който Ви вдъхновява. На второ място, чашите със снимка са издръжливи – може да сте сигурни, че избраната от Вас снимка ще остане непокътната от слънцето години наред. Трето – чашите са необятно пространство за идеи, особено ако притежавате креативен ум и творческо вдъхновение.

Как да изберете правилната снимка?
Всяка снимка е правилна. Дори няколко. Правилно чухте – ако не можете да изберете коя снимка да поставите на чашата за подарък, можете да сложите две, три, дори четири снимки. Това е и идеален начин да направите малък фотоалбум, например, от екскурзия, сватба, меден месец, рожден ден, първи бебешки снимки и други. Ако правите подарък на приятел, можете да сложите снимки от различни години – детство, училище, университет или просто от най-добрите ви моменти.

Идеалният подарък
За да получите най-добрият възможен резултат, помислете за всяка стъпка от отпечатването на снимката. На първо място, уверете се, че размерите и пикселизацията са подходящи. Попитайте дали чашата може да се постави в съдомиялна или микровълнова. Решете дали искате чашата да е бяла или да има цвят и дали цветът да е и от вътрешната страна. Изберете какъв размер искате – стандартен или по-голям. Ако чашата не пристигне в кутия, намерете подходяща опакова. Дори да се окаже по-голяма, можете да я напълните с цветни хартиени ленти за декорация.

Специални поводи
Ако се чудите кога чаша със снимка е подходящ подарък, ето няколко примера:
- сватба или годишнина;
- рожден ден или имен ден;
- ден на майката или ден на бащата;
- като поздравителна картичка за нова работа, нов дом, нова кола и т.н.;
- за любов, приятелство, училище;
- за големи празници като Коледа и Нова година.

„Светещи“ чаши
Ако искате да направите подарък за дете или имате слабост към фосфоресциращите звезди и луни от 90-те, вероятно ще се заинтригувате от чаши със светещи принтове. Това са идеалните чаши и ако се събуждате посред нощ, за да пиете вода, но не искате да включвате осветлението. Има няколко варианта за светещи чаши.

1. Когато основата има фосфор, а след това снимката се отпечатва върху нея. Така част от цветовете се губят и снимката става почти изцяло зелена.
2. Професионално отпечатване на фосфор – това е, когато цветовете се променят изцяло и станат ярко зелени. Представете си очила за нощно виждане. Макар че може да се използва за портрети и семейни фотографии, този метод на принтиране е популярен повече върху черни чаши, например, с логото на Батман.
3. Най-популярните принтове при светещите чаши са на нощното небе и космоса, както и на Междузвездни войни. Ако нямате идея за фотография или остроумно пожелание, може да се спрете и на тези оригинални варианти.
4. Светещите чаши с принт се предлагат предимно в неоново зелено, но може да ги срещнете в неоново синьо, оранжево и розово.

Само текст
Друг страхотен вариант за персонален подарък е да подарите на близките си чаши с текст, който да е персонализирано послание спрямо всеки един. Например – „Така изглежда най-готиния съпруг / съпруга“ „Най-добрата майка на света“ ; „Само най-добрата сестра бива повишена в леля“ и други.

Луксозни чаши със снимки
Макар да се срещат по-рядко, те са наистина специални. Луксозните чаши не само имат по-особен дизайн, но и са покрити с матово сребристо или златисто покритие. По този причина снимките заемат само част от повърхността. Ръбовете на снимката са изтрити и на преден план е изведено лице или няколко лица, които бавно се преливат в основния цвят. Най-добрият дизайн е онзи, в който снимките не са цветни, а черно-бели. Когато основните линии на снимката изпъкват над сребристия или златистия фон, се създава усещане за лукс и наистина високо качество на подаръка.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

3 Коментара

  1. Шилева

    Чудесна идейка, точно се чудех за племнницата ми какъв подарък да измисля че тя се не ги харесва, но този поне ще влезне със сигурност в употреба при пиенето на сутрешния чай. Каква по-добра идея от това да види името си на чаша редом до любимия си анимационен герой !? Благодарности на автора за страхотната идея

  2. Арт Травел (Пламен)

    Много хитро. Като подаря такава на жена ми, тя ще се сеща за мен всеки път когато пие кафе. А тя пие кафе доста често.

  3. Няма нищо по-добро от персонализиран и уникален подарък. При положение, че става въпрос за любим човек, то тогава индивидуалността е още по-важна. Ръчно изработените подаръци дават много повече стойност и много по-точно описват посланието, което влагаш, когато подаряваш подобен подарък на близък човек.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове