6 причини да подарите персонализирани чаши

Обложка

6 причини да подарите персонализирани чаши

А ти хареса ли тази статия?!?

Персонализираните подаръци изглежда никога няма да спрат да радват хората, при това не без причина.

Вещите в даден момент изчерпват своята стойност, изхабяват се и губят качествата си. Емоционалните послания обаче остават завинаги в сърцата ни, а какъв по-добър начин да подариш емоционално послание от персонализираните подаръци?

Персонализирани чаши – какви са техните предимства

Чашите с надпис или щампа по поръчка имат функционални ползи, но емоционалната им стойност е много по-голяма и ги отличава от обикновените фабрични подаръци.

Тук ще разгледаме няколко невероятни ползи от това да подарите персонализирани чаши на роднини и приятели при най-различни поводи.

1. Лично отношение

Персонализираният подарък изисква известни усилия от ваша страна и отношение към личността на получателя.

Фактът, че сте вложили време и старание в това да измислите специално послание, което да докосне емоционално вашият близък, показва, че той наистина значи нещо за вас. Този вид подаръци са един от най-добрите начин да изразите личното си отношение и чувства.

2. Незабравим спомен

Специалните подаръци с емоционално послание имат сантиментална стойност и обикновено получателят ги пази дълго време след повода. Те са начин индиректно да припомняте на вашите близки колко много значат за вас всеки път, когато отпиват от кафето си.

3. Оригинално съдържание

Можете да бъдете сигурни, че вашият близък няма да получи друг подарък като вашия, защото в него е вложена и реализирана именно вашата идея за послание. Това допринася към стойността на самия подарък и към преживяването на празнуващия, тъй като е получил нещо, което никой друг на света няма.

4. Идеални за всеки повод

Чаши с надписи или щампи можете да подарите по всякакъв повод, а даже и без повод. Разнообразието от възможности в дизайна е огромно и ви позволява да откриете съвършения вариант за конкретен повод.

В SmeshkiNaDreshki.com ще намерите разнообразни персонализирани чаши и подаръци с готови послания за всеки повод, или да поръчате дизайн по ваша идея с избрани от вас текст и картинка.

5. Винаги ще се харесат

Когато познавате някого от много време е възможно в даден момент да се изчерпате от идеи за подаръци. Ако пък ви е приятел от скоро или нов колега, отново може да изпитвате затруднение в това да измислите подарък, който наистина да им допадне.

Персонализираните чаши с надпис за рожден ден или по друг повод със сигурност ще допаднат на всеки, който ги получава, най-вече заради посланието и личното отношение.

6. Подаръци за всяка възраст

Чашите по поръчка премахват и друго притеснение при избора на подаръци, а именно дали човек в дадена възраст ще се зарадва на определена вещ. Вашият подарък със сигурност ще се ползва, тук въпросът е да изберете правилния дизайн, с когото да зарадвате получателя.

В SmeshkiNaDreshki.com можете да избирате от богата колекция готови дизайни за всякакви поводи, или да създадете сами свой собствен дизайн, който ще достави радост на близките ви.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator