Зоомагазините през детските очи

Обложка

Зоомагазините през детските очи

А ти хареса ли тази статия?!?

Помните ли сентенцията „не е важно на колко години си, а на колко се чувстваш”? Наистина, като че ли след всяка духната нова свещичка на тортата, възрастните забравяме по частица от детското чувство. Нека сравним зоомагазините през детските очи и очите на възрастните.

Какви са усещанията на много от нас посещавайки зоомагазин?

Ех, че смрад. Ужас! Как издържа персоналът по цял ден в зоомагазина?

Хубави животинки, но как обичат да гризат и драскат кабели и мебели…

Несправедливост! Как може да позволява закона да затварят и продават животинките.

Ето пак ще се започне с искане.

Какви цени! Със сигурност мога да намеря по-ниски цени. Трябва да посетя пазара в Събота.

Какви са усещанията на децата посещавайки зоомагазин?

За щастие те са пълна противоположност на нагласите на възрастните. За децата още забелязването на зоомагазин в далечината е повод за радост, веселие и повишени емоции. Те виждат място, на което знаят, че ще е забавно и ще видят интересни неща.

Кученца, котенца, рибки, птички, насекоми, влечуги – толкова много и различни. И можеш да помахаш на всяко. Зоомагазинът е като малък зоопарк и се посещава винаги с желание.  Независимо дали търсите храна за рибки или нов приятел, детските очи ще блестят радостно.

Въпросите неминуемо са много и се изстрелват един след друг – „Това какво е”, „Може ли да го пипна”, „Защо”, „Как се казва”, „Колко е голямо”. Всеки посещавал някога зоомагазин с дете знае, че много лесно се влиза, но трудно се излиза от там и малчуганът иска да му се купи почти всяка животинка която види.

Погледнете на нещата от позитивната страна

Искате ли да направите детето щастливо? Ако отговорът е да, то спрете за няколко минути – работата, задачите и нестигащото време никога няма да свършат. Вижте щастието, което изживява детето и си спомнете когато сте изпитвали същите чувства при посещаване на зоомагазин. Няма да съжалявате!

Източник: онлайн зоомагазин VIP Exotic

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове