Практична и с изчистен дизайн скрита камера за подарък и работа

Обложка

Практична и с изчистен дизайн скрита камера за подарък и работа

А ти хареса ли тази статия?!?

Колкото повече се развиват технологиите, толкова по-малки стават. И с толкова по-мощни характеристики. Една обратна пропорционалност, която определено е в голяма полза за обикновения потребител. Тъй като преди време едва ли е имало такова разнообразие на качествена техника. А днес можем да намерим всичко на пазара – от компютри, през камери и телефони и всички те така малки и леки, че се побират в джоба ни. Но в същото време много мощни и с изчистен дизайн. Едно истинско произведение на техническото изкуство. Нещо, което всеки да е горд да притежава.

Като една скрита камера, която може да бъде поднесена и като подарък на някой влизък, който се увлича по техниката и има всички последни предложения на различните компании. Но не каква да е скрита камера, малка и незрачна, както може да си помислите. А такава, която е вградена в класен и шикозен предмет от ежедневието. Нещо, което хем да показва класа, хем да не дава да се разбере, че в него е вградена една от най-мощните камери. Нещо наистина многофункционално. Един такъв предмет може да е красив ръчен часовник. Почти всички такива видове скрити камери са в работещи часовници. Които освен час поддържат и различни други показатели – аларма, вибрация, измерване на околно налягане, влажност на въздуха. И естествено камера с няколко режима на работа. Отвън са повече от прекрасно изработени. И предлагат качествени функции. Така че това може да се каже, че е едно от най-добрите предложения за подарък на любим човек.

Друга достатъчно изчистена скрита камера, че да не привлича внимание е монтираната в настолен часовник или химикалка. И двата предмета са все вещи, които може да срещнем във всеки дом. Ето защо, ако искате да следите някой или да направите оригинален подарък, той подаръка, няма да привлече излишно вниманието на никой, заради това, че може да е на място, където няма такъв предмет например. Часовници има във всеки дом. Или офис. Както и химикалки. Трябва ви охрана на автомобила? Тогава изберете скрита камера в ключодържател, която ще запише какво прави половинката след работа и къде е ходила. И още много и все качествени предложения от различните производители на техника. Само на едно място.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

4 Коментара

  1. Такива джаджи не трябва да попадат в ръцете на жена Ви, особено ако тя е ревнива!!!

  2. СОТ (Ivo)

    Колежката такъв номер спретна на мъжа си с такава джаджа, че не е за разправяне…

  3. мини камера (сияна)

    Не става въпрос за това дали жената е ревнива, а дали е основателна тази ревност. Ако е основателна, не виждам проблем да се проверят фактите с подобна скрита мини камера :) ) Иначе се живее живот на постоянно съмнение, тревога, изнервеност породена от последните две и резултата е скапване на отношенията дори и в случаите, когато не е имало реална изневяра.

  4. В България скритите камери май се използват само за това – хващане в изневяра :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове