Как защитих моят IPhone 5

Обложка

Как защитих моят IPhone 5

А ти хареса ли тази статия?!?

Наскоро направих първата сериозна драскотина на корпуса на моят iPhone 5 и сериозно трябваше да помисля за някакъв гръб, който да предпазва до колкото може и да прикрие драскотината, че направо ми изваждаше очите. По принцип лично аз не обичам да използвам каквито и да било гърбове и кейсове, тъй променят чувството на допир с телефона, което е незаменимо… Но нямаше как, драскотината направо ми вадеше очите, а и не ми се щеше ако пак го изпусна да му се случи нещо по-сериозно. Та реших се и след кратко търсене попаднах на това:

Досега използвах единствено предпазно фолио и честно да си призная бях малко негативно настроен към гърбовете. Този който си взех обаче е много оригинално измислено, а и да си призная съм голям фен на The Simpsons и в частност на Homer, та реших, че 10 лв. не са кой знае каква сума и си го поръчах. Пристигна още на другия ден, и останах много доволен. Кейсчето прилепна идеално към телефона. До колко предпазва не знам, но се надявам следващият път когато си изпусна телефона, ако има щети то те да са върху кейса.

В тази връзка реших да драсна някой друг ред, за да споделя мнението си. Мисля че ще допадне на всеки с чувство за хумор. Моя си го купих от този сайт: www.yet.bg. Останах доволен – бърза доставка, без неприятни изненади и дори имах подарък screen протектор.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Кейсчетата вършат много добра работа. Аз също ги използвам, вече ги има с какви ли не изображения :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове