Из софийските улици

А ти хареса ли тази статия?!?

София е столицата на България и като такава приема огромен брой гости, които увеличават броя си година-след-година. Днес из големите софийски улици като бул „Витоша” или „Раковска” все по-често чуваме чужда реч идваща от туристи дошли да разгледат страната ни.

Освен чужденци все повече млади хора от различни краища на България идват да учат или работят в столицата. Те се възползват от наеми в София като живеят в частни квартири или студентски общижития. Развитието им зависи от това да са именно тук в големия град за да намерят своето място в живота.

Според (НСИ) в София живеят близо 1 270 284 души много, от които на квартири или частни жилища. Цялото това население допринася за икономическия растеж на града и неговото европейско израстване.

Трафикът по пътищата е много наситен но това не учудва никой, който е посещавал по-големите столици на стария континент. Улиците са пълни с хора работещи в най-различни сфери. Малкия и среден бизнес се развива а с него и интересът на хората към наеми на жилища именно в големият град.

Транспортът бива три вида автомобилен, железопътен и въздушен като последния е на особена почит сред гражданите. Софийския аеропорт е може би най-посещавания в цялата страна за последните няколко години, което е ясен атестат, че този вид превози е предпочитан от мнозина.

Едно от най-големите достойнства на София е столичното метро, което свързва различните квартали с централната градска част. Все повече пътници се възползват от тази екстра, която е и единствена в цялата страна.

За да обобщим

Има тенденция населението да расте все повече и повече. Именно поради това гражданското управление се бори със зъби и нокти за подобряване на инфраструктурата и условията за транспорт и предвижване. Само времето ще покаже какво са ни подготвили управниците а до тогава ще стискаме палци за едно още по-добро столично развитие.

http://rento.bg

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Имоти Варна (Петър)

    Чудесна информативна статия за София и успех с Ренто.бг.

  2. СОТ (Христо Димитров)

    Всичко е в София вече. Единствения начин да се развие един млад човек, е като отиде там.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове