Elhovo.net – отново на лице!

А ти хареса ли тази статия?!?

Вероятно много от вас няма да са кой знае колко въодушевени от тази новина, но за мен е нещо важно и затова реших да го отбележа в личният си блог, като важна новина ;)

Малко от вас знаят, но това е първият домейн, който съм купувал някога и естествено първият сайт, който започнах да развивам. В началото с идеята за информационен сайт на град Елхово, а малко по-късно и като новинарски, малко преди реално да ми писне тотално и да го оставя да се дропне :) Всъщност за мен този домейн е по-скоро с сантиментална стойност, отколкото да е наистина кой знае колко ценен от чисто предприемаческа гледна точка ;)

Да си призная, след като си го върнах, доста дълго мислих дали само да си го държа в колекцията от домейни или наистина да го оползотворя за нещо полезно, имайки предвид, че към днешна дата, общината си има сравнително добър общински сайт, доста често обновяващ се новинарски сайт, а и доста подробен сайт с информация за града и туристическите дестинации в региона… та не ми идваше нищо на ум, но в край на сметка преди няколко дена осъзнах, че всяка община има проблеми и често за да бъдат решени тези проблеми е необходимо да се чуе гласа ни… та и от там ми дойде идеята да създам личен блог в който да пиша за проблемите в общината.

Все още не знам до каква степен ще се развие идеята, но се надявам да е малко по-успешна от предишните ми опити с развитието на домейна ;)

За малко да пропусна… можете да видите и крайният външен вид на блога за град Елхово… макар, че реално не е нищо повече от един семпъл блог.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

18 Коментара

 1. Поддръжка на градини (Димо Георгиев)

  Въпреки че от доста време не живея в града с интерес ще чета за проблемите, а също така силно се надявам и от общината да се включат в една ползотворна дискусия и да четем и възможни решения на проблемите!

  Доки, видях че на няколко места си написал ЛИЧЕН блог, но въпроса ми е би ли позволил гост блогване ако други граждани на гр. Елхово биха желали да споделят видени от тях проблеми?

 2. часовници (Николай)

  Хубаво градче! Преди 2 години бях там командировка и само 1 светофар работеше това ми направи голямо впечетление

  Поздрави,

 3. @Димо, всъщност идеята ми е точно таква.. да стартира в началото като мой личен блог, а на по-късен етап, който има желание да пише за даден проблем или да коментира някаква тема за града, ще е добре дошъл като гост-автор. Просто на този етап съм сигурен, че малко хора биха имали такова желание, но все пак ще го има това като опция ;)

  @Николай, май са били повечко от 2 години, понеже аз от поне 5-6 години не помня и този един светофар да работи ;)

 4. Привет,

  Идеята ти е много добра. Надявам се в последствие да се окаже практична и полезна за общ. Елхово. Според мен всяка една община или областен град трябва да има подобен вид медия, която да вади кирливите ризи в управлението и да посочва ясно локалните проблеми. Желая ти успех в по-нататъшното развитие на сайта!

 5. @М.Добрев, о аз нямам намерение да вадя ничии кирливи ризи. Просто искам да подсетя общината, че има и други важни неща, които дразнят простолюдието ;)

  Ясно е като бял ден, че всяка община си има проблеми, но по една или друга причина те не биват решени без намесата на обществото. Къде заради това, че не са забелязали проблема или пък заради това, че просто са си затворили очите, докато на някой му хрумне да ги отвори. С две ръце съм за инициативата да се създадат подобни граждански блогове в които всеки да може да пише и разкрива проблемите в общината си. Вярно е, че ще има доста неизгодни коментари…,но в край на сметка и ние имаме право на глас, дори в една не толкова демократична държава, колкото я описва управата ни :)

 6. дървен материал (Цветомир)

  Я го изтрий този блог и направи някой бизнес каталог най-добре…

 7. Късмет и дано да има и предприемаческа стойност за в бъдеще :)

 8. Алое (Лили)

  Успех в начинанието и дано този път не ти пресекне ентусиазмът.

 9. Center-BG.com (Rado)

  Някакво развитие по проекта ?

 10. Tuning (Мирослав)

  Доки, може да направиш и една категория „Предложения“, в която да пишеш какво би могло да бъде направено. Мисля че би било добра идея. Например не зная дали има такава идея, но задължително трябва да бъде изграден паметник на Велко Кънев. Той е най-известният жител на Елхово и заслужава да му бъде изграден такъв.

 11. Добави сайт (Николай)

  @Антон може и одавна да беше :) ) Но е спокойно градче :)

 12. Късмет :) !

 13. евтини продукти (евтини продукти)

  Страхотно градче, преди 1 месец бях там и не ме разочарова!

 14. Bulgarian Company (Белчева)

  Аз те подкрепям, така ще има възможност за различно мнение от това на общината. Пък и като го поподдържаш редовно ще ти бъде полезен и за други ползи :)

 15. Telefoni (Иван)

  Прекарал съм доста време преди години в Елхово. Освен, че тогава имаше най-вече военни и казарми центъра беше много приветлив. Въпреки че е малко градче има своето очарование, подкрепям развитието на всеки сайт имащ за цел да дава локална информация от което и да е населено място

 16. часовници (Виктор)

  Късмет с проекта. И аз си пазя първия домейн, вече е на над 6 годинки : )

 17. Доста добра идея! Град Елхово има нужда от подобен сайт от тип-а на блоговете! Хубаво е да се дискутират полезни неща! Успех!

 18. Ипотечни Кредити (Дацко Дацев)

  Успех с проекта, излагаш проблемите публично, но има ли кой да ти обърне внимание в тази ДЪРЖАВА ? Съмнявам се… Успех

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове