Бетонови изделия – откъде?

А ти хареса ли тази статия?!?

Понеже наближава лятото, а няма нищо по-хубаво от почивка на двора и разхлаждане с студени напитки ( визирам ледена бира ), решихме да разкрасим малко дворчето на дядото ;) и в плана се включва плочки, бордюри и разни други бетонови изделия, реших да поразгледам в интернет и евентуално да се позаинтересувам за фирми, които се занимават с изработката на бетонови изделия, като естествено важни фактори са евтина доставка на място и цената на крайният продукт.

Мисля, че няма нужда да споменавам, че търся някакъв компромисен вариант между качество и добра цена.

Честно казано има доста фирми, които предлагат бетонови изделия, но информацията е оскъдна и ми се ще да чуя мнението на хора, които наскоро са поръчвали подобни неща и са доволни от поръчката си.

За момента съм се спрял на ето тази фирма за бетонови изделия и обмислям от там да си направя поръчката, но преди това реших да се допитам до други хора, че да си призная не разбирам много от бетон и въобще от продуктите, които се изработват от бетон, а забелязах, че има разни допълнителни разяснения за консистенция на бетона, смесите и разни сертификати.

Някой може ли да разясни как да позная качествените бетонни изделия и съответно да каже какви се разумните ценови граници при покупка на подобни неща? Искам да поясня, че за момента ми трябват основно плочки, бордюри и евентуално изработката на 1-2 бетонни пейки и разни други подобни неща от бетон.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

3 Коментара

 1. Игри онлайн (Ивайло)

  Не съм специалист, но мога да ти препоръчам да се разходиш из съседите на дядо ти и да разгледаш дали някой не е правил нещо подобно. Аз така си намерих добри майстори за ремонт на апартамента. Преди 2-3 години всички си ремонтираха апартаментите и повече бяха тесни специалисти:) Просто обиколих повечето съседи и потърсих майсторите на най-доволния и не сбърках. Така като гледам не съм само аз да търся решение на всичките си проблеми онлайн:) Не винаги се получава обаче…

  Пожелавам ти успех с беседката и много бира да отиде на нея през лятото:) Дано съм помогнал.

 2. бетонни изделия (Нанко Нанев)

  Здравей, аз работя във фирма за производство на бетонни изделия. До колкото разбирам си от Пловдив и можеш да разгледаш наши обекти с изделия на повече от 10 години. Такива са: Халите, Хотел Марица, Макдоналдс (до ВСИ – Висш Селскостопански Институт), Санкт Петербург, Изтрезвителното, ресторант Джос в квартал изгрев и други. Разполагаме с широка гама изделия и можеш да дойдеш на място да си харесаш. Тъй като те чета от известно време и си ми помогнал в някой неща мога да ти оредя и отстъпа.

 3. Бетон (Трансметал ЕООД)

  Трансметал ЕООД притежава модернизиран възел с капацитет 60 куб/час. Има издаден сертификат за съответствие 06-НУРВСПСРБ-103-5/30.10.2017 за условията и реда за влагане на строителни продукти в строежите на Р България.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове