NovaVizia с нова онлайн книжарница

Обложка

NovaVizia с нова онлайн книжарница

А ти хареса ли тази статия?!?

Напоследък ме е обзела една мания за четене на книги. По принцип да си призная до преди месец нямах нито времето, нито желанието да чета книги, но днес нещата стоят друго яче и по специално се интересувам от книги на Бизнес, Маркетинг, Специализирана тематика.

Естествено в интернет има страшно много интернет книжарници, но в тази статия ще спра вниманието ви на новата книжарница на Нова Визия, която може да видите на този адрес. Бях страшно изненадан доста приятно от самото начало – Добра визия, добро представяне на книгите с подробна информация, богата колекция от книги подредени в добре описани категории и естествено доста примамливи цени ( имаше една доста интересна поговорка „Интереса клати феса“, не знам от къде идва, но е много точна. Каквото и да си говорим – цената е важен фактор, особено днес ).

Още в самото начало няколко заглавия ми грабнаха погледа и вече съм си ги отбелязал в списъка с желани заглавия:

Засега това са заглавията които смятам в скоро време да си поръчам от сайта и се надявам наистина да са ми полезни и най-вече интересни. Ако и вие сте си поръчали някоя интересна книга, ще съм ви благодарен да дадете мнение под формата на коментар, за да и хвърля и аз един поглед.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

3 Коментара

  1. Благодаря за отзива за нашата книжарница!!

    Постепенно добавяме нови и нови заглавия, а след няколко дни ще е готови първият ни списък с бестселъри (Топ 10 за месеца). Планирали сме и други неща, но едно по едно :-)

    Поздрави и успех!

  2. Ще очакваме с нетърпение да висим заглавията които ще са в ТОП 10, понеже ако трябва да съм честен, трудно се преценя само по корица кое заглавие си заслужава четенето, а не винаги човек може да отдели достатъчно време и пари за да прегледа всички заглавия :)

    Благодаря и за милите думи и на вас най-искрено желая успех и повече клиенти!

  3. Чудесно е, че има такива онлайн книжарници!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове