Направете прехода от входната врата към останалите стаи в дома Ви красив!

Обложка

Направете прехода от входната врата към останалите стаи в дома Ви красив!

А ти хареса ли тази статия?!?

В стремежа си да постигнем съвършени интериорни решения, често се лутаме дълго време, преди да вземем финално решение относно покупката на нови мебели, относно това в какъв цвят да боядисаме стените, или пък вместо това да заложим на тапети. За да успеем да създадем приятна и уютна атмосфера в жилището си, трябва да помислим отрано в насока какво обзавеждане да си купим и как да разположим отделните мебели, така че те да бъдат в синхрон помежду си. Обикновено започваме да мислим първо за по-големите стаи като спалнята и кухнята, тъй като тях използваме най-много и най-често. Тези две помещения са приоритет номер едно за мнозина, като в тях обичайно се влагат и най-много средства.

Добре е обаче да се обърне внимание първо на антрето в дома, тъй като то е неговото начало и ако не бъде обзаведено подобаващо, удоволствието от завръщането в жилището ни ежедневно, няма да бъде толкова голямо, колкото очакваме и ни се иска. Няма значение дали ще изберете за коридора си тапети, или ще поставите специална и ефектна мазилка. Ако в него не са налице модерни и функционални мебели, то всичко това губи смисъл и няма да можете да се радвате на красиво и съвременно антре. Също така, би било жалко ако в случай, че имате достатъчно пространство в коридора си, не се възползвате от него максимално. Тук имаме предвид да го обособите по възможно най-добрия начин, обзавеждайки коридора си с модерно портманто, включващо различни елементи, според това какво точно търсите и искате за своя коридор.

В магазин Лени Стил ще имате шанса да попаднете на страхотни предложения за коридор, всяко едно от които уникално и различно от останалите. Повечето антре мебели са еднотипни, но не и при нас в Лени Стил. Ние сме посветени да създаваме оригинални и без аналог интериорни решения за дома, затова не се колебайте дали да изберете нас за Ваши верни помощници в обзавеждането на коридора, или която и да е друга стая в жилището Ви. Ние знаем много добре от какво се нуждае съвременният купувач и можем да твърдим, че успяваме да му го предложим. Качеството, визията, прецизната изработка атрактивните цени, които ще намерите в магазина ни, са само една малка част от привилегиите, които ще имате като наши клиенти. Ние предлагаме не просто мебели, а щастие. Щастие от това да живеете сред красота и свежи интериорни решения, които да изберете за Вашето антре, спалня, кухня, или която и да е друга стая в дома Ви. А ако изпитвате затруднения да направите подобен избор, просто се допитайте до нас и ние с радост ще Ви помогнем да се ориентирате в необятния свят на мебели, също както и в магазин Лени Стил!

Съвременните мебели са изработени от много по-леки и лесни за поддържане материали, а в същото време и по-качествени. За да могат да бъдат използвани възможно най-дълго време, без да усещате нужда от преждевременната им подмяна. От Лени Стил работим в посока пълно удовлетворяване нуждите на всеки един наш клиент в интериорен план и смеем да твърдим, че в течение на годините, сме успели да го постигнем. Не само с решенията си за коридор, но и с всички останали, които бихте могли да намерите в магазина ни, сме спечелили доверието на не един, или двама наши клиента, ами на абсолютно всички. Можем да предложим уникална комбинация от различни модули, които заедно създават една неповторима мебел, необходима ни в ежедневието, за да бъде то приятно и много по-красиво.

Обзавеждането за антре се различава от останалите с това, че то е много по-малко като брой модули към цялостния комплект, но това не значи, че не заслужава Вашето внимание, избирайки го. Много добре преценете пространството, с което разполагате в коридора си и след това купувайте каквото и да е. Ако имате тесен коридор, то Вие няма да имате възможността да поставите в него гардероб към вградената закачалка, или шкафа за обувки. Но ако всъщност е обратното и се радвате на просторно жилище с голямо антре, ето тук вече можете да дадете воля на въображението си и да направите възможно най-доброто с коридора си, обзавеждайки го по последен писък на модата и поставяйки в него красиво портманто.

Всичко, което ще можете да намерите в магазин Лени Стил, ще отговаря на очакванията Ви по отношение мебелирането на дома. Ако до този момент сте си мечтали за свеж интериор, или пък такъв с изискана визия, вече ще можете да осъществите идеите си и да ги реализирате спокойно. Разбира се, с помощта на мебели Лени Стил и предложенията, които имаме за Вас – нашите клиенти!

Коридорът е онова помещение, което прави прехода от входната врата към останалите стаи плавен и в много случаи и доста приятен. Когато сме обзавели антрето си красиво и когато сме подбрали за него подходящите мебели, които ни карат да се топим от наслада, всеки път когато прекрачим входа на жилището си и се натъкнем на неповторимия интериор в антрето. Първото впечатление почти винаги е и най-важно, затова не пренебрегвайте коридора си, а се постарайте така да го обзаведете и декорирате, че намирайки се в него, да Ви обземе приятното чувство от това, че сте си у дома. Да се почувствате уютно и на мястото си, да си кажете, че няма какво повече да искате от живота. Защото у дома е най-хубаво и там Вие сте себе си!

Мебели Лени Стил са мебелите на съвремието и ние Ви приканваме да ни се доверите. Гарантираме Ви, че ще можете да се докоснете до най-новите и съвременни интериорни тенденции, като цените при нас ще Ви очароват също толкова много, колкото и самите предложения за коридор, спалня, кухня, хол, детска и какво ли още не. Започнете промяната в дома си с антрето и го направете удобно и модерно. Прибирайте се у дома с изключително голямо нетърпение и удоволствие, дължащо се на страхотните мебели в него. Нека животът Ви стане много по-красив и приятен, отколкото когато и да било. Нека комфортът в дома Ви за Вас се превърне в реалност и повече никога да не изпитвате уют по отношение на уюта в дома Ви и неговата красота. Доверете се на Лени Стил и ние ще ви подадем ръка в обзавеждането на дома!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове