Коледно обзавеждане за хотели

Обложка

Коледно обзавеждане за хотели

А ти хареса ли тази статия?!?

Тази тема е особено специфична материя. То трябва да е изпипано и всеки детайл да бъде съобразен с изискванията на посетителите. Когато се налага да използваме хотелски услуги по време на делово пътуване със сигурност не се чувстваме комфортно , ако той е неугледно обзаведен и зле подържан.  По Коледните и новогодишните празници много хора предпочитат да прекарат в приятна обстановка и приятелска компания празника. Не рядко мястото, което избират е именно хотел.  За да бъде пресъздаден духа на празника хотелиерите правят празнични украси. Освен типичните някои от тях за да привлекат по-голяма аудитория се възползват от промо цените на мебелния пазар и закупуват коледно обзавеждане , с което да го украсят. Тези мебели могат да бъдат позиционирани на рецепция или в лоби бара. Има възможност и за добавянето им в стаите и апартаментите. Като цяло самото обзавеждане на определени помещения не лесна задача. Прецизно и внимателно трябва да се вземе правилно решение какви мебели, цветове, декорации и други да изберете.  Интериорният дизайн и най вече коледната визия на хотелското обзавеждане е процес, който трябва да докосне сетивата на гостите. Да ги накара да преживеят един вълнуващ и незабравим престой. Това е не просто традиционен и скучен декор, а емоция. Важна е също така архитектурата на хотела, тъй като от там и самото обзавеждане ще е такова каквото си го представяте.  Още при създаване на проект за коледно обзавеждане трябва да успеете да усвоите цялото пространство по начин който да не натрапва, а да привлича вниманието. Не е задължително всичко да е прекалено коледно, важен е акцента към празника и как ще успеете да го пресъздадете с помощта на обзавеждането. Водете се от тематиката и не смесвайте прекалено много стилове. Не на място биха изглеждали например декорации за друг празник в коледно обзаведен хотел.  Същото важи и за цветовата гама. Желателно е да следвате типичните за Коледа нюанси. Така ще се усеща хармония и уют. Бъдете балансирани в това отношение защото има опасност да прекалите и вместо красиво, интериора да изглежда комично.  Ако държите на традиционното коледно обзавеждане за хотели си можете да сте спокойни, че няма да объркате нищо и да следвате съответния модел. Но ако искате клиентите да запомнят и често да се сещат за изживяното направете нещо по –екстравагантно и нетрадиционно.  Има много начини и способи за да синхронизирате цялостната визия, да използвате правилно цветовете, разположението на мебелите в пространството, симетрията в баланса, която е особено характерна за хотелската мебелировка  или пък  ако хотела е в по-модернистичен стил имате прекрасната възможност да използвате асиметрия, която има за цел да привлече вниманието на посетителите още от пръв поглед и още много други.

Направете коледното обзавеждане за хотела интересно , в никакъв случай скучно и досадно. Аранжирайте всичко и до най-малкият детайл. Вашата роля като хотелиер е да накарате клиентите си да се върнат и следващата Коледа. Ето защо е задължително да се фокусирате върху цялостната визия, а не само върху част от интериора. Направете всяка мебел произведение на изкуството. Ако смятате, че нямате възможността да се справите сами се допитайте до интериорен дизайнер или специалист в областта. Така ще се сигурни в успеха и ще имате едно прекрасно коледно обзавеждане за хотела, който управлявате.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове