Изолация с корк – топлина и комфорт в дома

Обложка

Изолация с корк – топлина и комфорт в дома

А ти хареса ли тази статия?!?

За да Ви убедим в изключително ценните и наистина качествени свойства на изолацията от корк ще Ви представим характерните свойства на този природен материал. През вековете човека се научи да изболзва благата, които природата му предоставят съвсем безвъзмездно и да ги доусъвършенства технологично така, че да са практични и функционални. Ето защо дори в наши дни употребата на изолация с корк бургас е така ценена от потребителите. Корка е растение, чиято кора съдържа почти 90 % газовъздушна смес, която се характеризира с много ниска плътност, въпреки внушителните си размери. Това прави материала много лек и подходящ за използването му в строителството като материал за изолация.

В магазина на Кипро Бургас ще намерите пълна гама от продуктите на Коркова къща, които са водещ търговец на коркови изолации в страната. Естествения състав на този продукт го прави наистина ценен в много браншове. Това, че изолира от шум и не е източник на топлообмен го прави уникален изолационен материал за помещения от различен вид, независимо от предназначението им. Събличайки своята кожа(кора) корковото дърво ни предоставя един продукт, който наистина няма качествена алтернатива, която не само да е екологично чиста, но и да притежава всички му качества.

За да стигне до магазините в Бургас корковата кора трябва да е обработена и готова за използване под формата на плоскости, листи или тапети. Материала се използва заради неговата изключителна здравина и устойчивост дори на огън. Това характерно свойство на изолацията е един от приоритетите, поради които е така използвана в наши дни в строителството на жилищни или индустриални сгради. Независимо, че е дървен материал корковата кора не гори, а тлее и така не е предпоставка за предизвикване на пожар. Естетичните качества на изолацията е наистина уникална. Това пък я прави интересна и желана освен като източник на топлина, така и като декоративен елемент в помещенията.  Невероятни шарки и видове изолация можете да видите в Кипро Бургас и да изберете този десен, който най-много Ви е впечатлил и вдъхновил. Изолацията с корк е много подходяща за домашна обстановка, както и за изискани търговски обекти. Тя създава усещане за лукс и топлина. Ето това е начина да спестите енергия и да се наслаждавате на естетиката на този природосъобразен продукт.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове