Информационно Списание MAV.MK – Всичко под един … сайт !

А ти хареса ли тази статия?!?

Здравейте, скъпи читатели на coffebreak, искаме да ви разкажем за най – новото информационно списание mav.mk, в него можете да се запознаете с много различни и полезни съвети, насоки и най – важното да ви покажем, че в интернет може да съществува сайт, които да е полезен. Та… за какво става дума ?

MAV.MK се роди след доста размисли и страсти, дали има нужда в онлайн средите и потребителите от място, където хората просто да споделят какво им е в главата, качествено, без да се притесняват от цензура и задни мисли…

Информационното списание е фокусиране върху различни теми, най – вече семейство и деца, интериорни и екстериорни решения за дома, като как да подберем строителните си материали, кои да проектира нашите домове и туризъм, защото в нашите географски ширини това е моторът на Българската и Македонската икономика (без да претендираме, че сме икономисти! )

Винаги можете да се свържете с редакцията на mav.mk и да заявите тема или да ни дадете такава, за да можем да сме ви максимално полезни. Друг вариант е тук в коментирате да дадете препоръки, какво искате да се промени в mav.mk, какво искате да видите, какво не ви допада – всяка информация, градивна критика, ще ни е от полза…

Важно е да се знае, че mav.mk не е създаден с комерсиална цел, а с информационна… само публицистична, няма да видите при нас реклами, или кликнете тук, за да получим пари…

Mav.mk  е една доброволна инициатива на Македонски и Български граждани, които обединиха сили и свободно време, за да сме в помощ на всички читатели със съвети и насоки, с полезна информация, това е идеята, дано успеем заедно да популяризираме нещата до степен, такава, че да можем да създаваме още такива сайтове и да изместим фокуса от цензурираните и до болка манипулативни новинарски сайтове, списания и вестници, а просто да представяме нещата такива… каквито са.

Благодарим ви от все сърце, за това, че публикувате и разпространявате нашите виждания за нещата. Имаме си мото „ Бъди промяната в света, която искаш”

На добър час – mav.mk.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове