Дворът – неделима част от къщата

Обложка

Дворът – неделима част от къщата

А ти хареса ли тази статия?!?

Стигнете ли до дългоочаквания момент за строеж на мечтания дом, задължително прибягвате до архитектите. Няма как, без тях не може! Но как стои въпросът с двора и външните пространства на вече красивата и удобна семейна къща?

Ако искате да се радвате на истинска райска градина, отново ще се наложи да прибегнете до услугите на архитектурно бюро.

Архитектурата не се ограничава само в създаването на вътрешни пространства. Когато искаме да обособим външните, отново се нуждаем от професионално мнение и подкрепа. Това е оптималният вариант, чрез който можем да сме сигурни, че ще се сдобием с неповторим двор. В последствие ще се убедите сами колко е голяма ползата да имате истински оазис на една крачка разстояние. Това ще се превърне във ваше любимо кътче за бягство от натовареното и стресирано ежедневие.

Кътче за почивка

Подберете тихо и уединено място, което да се превърне в място за релаксиране на въздух. С любима книга в ръка, за следобедно кафе или просто дрямка, това ще е вашата тайна градина.

Външна кухня

Ако е студено, тя едва ли ще е приоритет. Но в топлите дни ще оцените достойнствата на тази екстра. Готвенето сред природата, особено ако си отглеждате подправките сами, е истинско удоволствие за ценители. Ако все пак не сте съблазнени от идеята, едно нещо трябва да присъства задължително във всеки двор. Барбекюто! Незаменимо е да можете с бира в ръка да нахраните семейството с бързо приготвени месни деликатеси. Даже може да си правите традиционни сбирки поне веднъж седмично, където близките ви хора да се радват на вкусно приготвената домашна скара и сладки приказки.

Детски кът

Ако се радвате на малки деца или внуци, детският кът е задължителен. Няма да има
по–щастливи малчугани. А и на мама и татко ще им е много лесно да наблюдават, без да напускат спокойствието на собственото си жилище.

Люлки и хамаци

Лежерната почивка не може без тях. И за малки, и за големи, това ще бъде истинско удоволствие. Все пак си подсигурете и подобаващо озеленяване. Последното има решаваща роля за общата обстановка и естествената сянка през летните горещини. Винаги може да поставите тента, но няма да изпитате същото удоволствие, както под сянката на голямото дърво. Зеленината играе важна роля и за естетическото оформление. Никой не е виждал райска градина без цветя и рози. Тайни пътечки между тях и нощна светлина ще ви пренесат в света на приказните преживявания.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:

PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Това би била перфектната градина

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове