Един прекрасен блог, едно място за развлечение – Хоби блог на Калина Иванова.

Обложка

Един прекрасен блог, едно място за развлечение – Хоби блог на Калина Иванова.

А ти хареса ли тази статия?!?

Понякога просто ви се иска да прочетете нещо, не толкова ангажиращо, като статия или новина, искате просто да се отпуснете и да прочетете нещо интересно за живота на хората? Вие сте нашият читател – Хоби блог на Калина Иванова е мястото за нейните преживявания, като млада майка, омъжена. Блогът и наподобява по – лека и не-ангажираща концепция на бг-мама, в блогът си тя споделя опит към младите майки, към младите татковци, как да изберат мебели, как да обзаведат къщата си, когато очакват ново детенце и т.н.

За Калина: Калина е омъжена от 11 години за Иван, той се занимава с парапланери, като екстремно хоби, тя споделя често във своите публикации, че я е страх за него винаги, когато излиза да практикува своето хоби… Калина има две деца Ивана и Георги. Живее в Република Сърбия от доста години, като е преживяла доста в тази държава (което, може би не учудва никого… )

Ако и вие искате да прочетете повече за Калина и нейният блог, можете да я посетите на нейният сайт. Смятаме, че ще ви е полезно, тя пише за своето семейство и дечица, за любимите и туристически дестинации, за своят дом и градина (обожава цветята…) Спортът, като начин на живот и разбира се категорията на мъжът и – Техника и Парапланеризъм .

Ако това е вашето описание и вие се виждате като Калина, посетете я и се насладете.

Благодарим ви за вниманието, ще се радваме, ако споделите на вашите приятели също за нейният сайт, още по – хубаво, ако имате някакви препоръки към блога, то с удоволствие можете да се свържете с нея и да и предложите неща за подобрения…

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове