Защо е важно да се поддържат отлични нива на пробиотичните бактерии н тялото ни?

А ти хареса ли тази статия?!?

Чревната микрофлора изобилства от множество батерии, дрожди, гъбички, вируси. Не случайно специалисти я разглеждат като жив организъм, който обитава тялото ни. В много отношения този орган играе съществена роля за баланса и правилното функциониране на важни системи и това е причина ежедневно да полагаме ефективни грижи, които с решаващи за поддържането н оптимални количества от въпросните живи организми, настанили се в червата ни. Всъщност ползите от благоприятните за здравето живи бактерии са много. Но, тъй като не винаги само с правилно и здравословно хранене се постига отличен баланс се налага да се прибегне и до хранителни добавки, чиято основна роля е да оптимизира и подсигури количествата пробиотични бактерии, от които се нуждаем за отлично здраве.

Хранителните добавки – формула за оптимален чревен баланс

Няма как да не сте чували за пробиотиците, които се предлагат в аптечната мрежа под формата на хранителни добавки. Те са особено приоритет продукт, с който могат да бъдат ефективно и бързо решени редица здравословни проблеми. Предложената за един от най-популярните продукти в категорията линекс цена определено заслужава внимание. Формулата на производителя SANDOZ PHARMACEUTICALS гарантира на пациентите балансиране на нарушената чревна флора.

Използването на хранителната добавка определено би спомогнало за решаване на редица здравословни проблеми, които са предизвикани от:

 • Неправилно хранене;
 • Стрес;
 • Намалена физическа активност;
 • Напрежение;
 • Прием на антибиотици и други.

Нарушенията в чревния баланс автоматично намаляват способността на имунозащитната функция да работи ефективно. А това съгласете се крие сериозни рискове, тъй като организма ни е незащитен от вредните патогени, които непрекъснато ни атакуват. Приятелските бактерии, които могат да бъдат набавени под формата на хранителна добавка Линекс балансират нивата на лактобацили, бифидобактерии и ентерококи, които имат особено важно значение при овладяване на остри диарии, колити и други проблеми със стомашно-чревния тракт.

За какво са полезни пробиотиците?

Списъка с ползи, които са характерни за добавките, доставящи на организма ни оптимални количества пробиотични бактерии се отнасят до:

 • Балансиране функцията на имунитета;
 • Отлично храносмилане;
 • Грижат се нивата на туморните маркери в организма;
 • Благоприятстват сърдечно-съдовата система;
 • Предпазват от алергии;
 • Намаляват кожните раздразнения;
 • Участват в синтеза на витамини и извличането им от храните, които консумираме;
 • Имат отношение към оралното здраве и лошия дъх.

Изобщо пробиотиците имат комплексно въздействие върху здравето ни. Те се грижат за цялостния баланс на организма ни и са сигурни решения за справяне всякакви стомашно-чревни проблеми. Определят се като ефективни, тъй като се грижа за цялостното здраве на организма.

Имайте предвид, че пробиотиците не се приемат само в случай на чревно разстройство. Те са ефективен способ за овладяването на бактериални или вирусни инфекции, препоръчват се при използване на някои медикаменти като антибиотици и други, които могат да нарушат количеството на полезните бактерии в стомашно – чревния тракт.

Линекс – пробиотици за цялото семейство

Разнообразието от продукти Линекс, които можете да си набавите от аптечната мрежа е голямо. Това, което е необходимо да имате предвид при покупка са следните акценти:

 • Предлагат се за пациенти в различна възраст и са способни да се погрижат за здравето още от деня на раждане;
 • Могат да намалят значително дискомфорта по врем на пътуване, което е характерно особено при деца;
 • Формулата е изключително успешна и позволява ефективното усвояване на благоприятните бактерии.

Пробиотиците е добре да се приемат по назначена схема н защото е модерно в наши дни да се лекуваш такива продукти, а защото се касае за поддържане на отлично здраве и чревен баланс

Предложенията на аптеки Финекс се отнасят отговорно с подбра на подбора пробиотици, които предлагат на клиентите си. предпочитани разбира се са Линекс заради безспорната им ефективност и страхотни ниски цени. Сред купуваните от пациентите са саше за деца, таблетки, течна сол и други.

При покупка е добре да се запознаете с ръководството за прием и да приложите съответната препоръчителна доза, съветват от MKRTV.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове