За пъп обеца

Обложка

За пъп обеца

А ти хареса ли тази статия?!?

Екстравагантното и различното винаги привлича младите хора. Вероятно това е и причината в тийнейджърска възраст да се прибягва до поставянето на пиърсинг. Това изкуство датира от древни времена и не е правилно да се смята, че е модна тенденция на нашето време. Различни са били причините, поради които тогава са се поставяли накити на различни места по човешкото тяло, ала днес това е основно с естетическа цел.  Доста дами се подлагат на изпитание, което изисква доза смелост. Пиърсинга на пъпа е декорация, която е сексапилна и интересна. Но наясно ли сте как се поставя тази за пъп обеца?

Самата манипулация е кратка и в момента на пробиване на пъпа безболезнена, но в последствие са необходими грижи, които трябва да положите за да се гарантира, че тази за пъп обеца няма да предизвика някакъв алерген. Пиърсинг студията ще препоръчат определен материал обеца, която да бъде поставена. Вслушайте се в съвета на специалистите, защото това е важно за бързото зарастване на раната. Естеството на пробиване и поставяне на такъв пиърсинг днес е нормално и евентуална неприемлива реакция веднага може да бъде решена. За съжаление в миналото има данни за хора, които са се възползвали от поставянето на обеца за пъп, но поради това, че не са използвани качествени материали и добра стерилност са загубили живота си. Днес пиърсинг почитателите няма от какво да се тревожат, защото тази естетическа процедура се извършва при специални условия и напълно безопасна среда.

С такава за пъп обеца  се хвалят доста ВИП персони. Те показват сексапилните си украсени коремчето по кориците на списанията. Това може и да допълнителен стимул за останалите дами да се насочат към студиото за пиърсинг и да направят своята нова уникална визия. Преди да пристъпите към това екстремно преживяване е добре да имате предвид, че не на всяко телосложение би било подходящо поставянето на такава за пъп обеца. Изисква се да имате не фигура на манекен, но на пълничка дама такава няма да стои добре. Освен това и формата на пъпа също има значение за това каква точно обеца би била действително подходяща. Препоръчително е да направите една консултация със специалист, който да даде основни насоки за това дали изобщо си струва да си поставяте обеца и какви са рисковете и предимствата от носенето на такъв аксесоар.

Без съмнение такъв накит стои доста естетично и красиво. Подчертайте елегантност и стил, но бъдете особено бдителни докато поставената за пъп обеца зарастне. Не носете тясно облекло и почиствайте редовно мястото, където е поставен пиърсинга.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Има две условия, за да може една жена да изглежда нестандартно и секси – да разполага с добър професионалист и качествена обеца за пъп. Запомнете го!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове