Възможно ли е да боядисаме косата си без боя

Обложка

Възможно ли е да боядисаме косата си без боя

А ти хареса ли тази статия?!?

Напоследък забелязваме, че е изключително модерно да залагаме единствено на натурални и био продукти, било то хранителни, питейни, козметични и какви ли не още. Прави ни впечатление, че един не малък кръг от хора у нас и по света все по-често си задават въпроса дали е възможно да постигнат желания цвят на косата, без това да изисква намесата на боя за коса. Истините са две и прочитайки редовете по-долу, то ще можете и сами да си отговорите на този въпрос.

Защо най-често хората прибягват към натурални продукти за пигментация на косата

Не е измама, че много от продуктите за коса успяват да повлияят негативно върху структурата на косъма ви, правейки го да изглежда по-тънък и лишен от какъвто и да било блясък. В повечето случаи за това допринасят непрофесионалните бои за коса.

Те съдържат безброй съставки, които в никакъв случай не можем да наречем щадящи или безобидни. Можете лесно да различите тези козметични продукти от качествените бои за коса по това, че обикновено в опаковката им ще откриете две тубички, в едната от които е самата боя, а във втората е окислителят. Често окисляващата течност не е подходяща.

Чувствителността на скалпа е втората причина, заради която дамите прибягват към боядисване с натурални съставки. Какво по-неприятно от това след процедура в любимото ви студио за разкрасяване кожата на главата ви да се покрие с пъпки, да получите неприятен сърбеж и дълго време след това да не можете да се престрашите за повторна процедура.

Съществува ли така нареченото натурално боядисване на косата

За огромна радост за суетните дами боядисването с натурални продукти съвсем не е мит, а напротив. Природните средства не просто ще превърнат цвета на косата ви в неузнаваем, но те също така са в състояние завидно да укрепнат нейния общ вид и да придадат завидна еластичност на косъма. Вероятно много хора, след като използвате натурални съставки, ще ви задават въпроса на какви точно процедури сте се подлагали и колко скъпи са те.

Единственото, което природните средства не са в състояние да променят, е тъмната коса да се превърне в руса. Ето и някой от продуктите, за които дори не сте и предполагали, че могат да имат подобно действие:

  • Мед;
  • Лук;
  • Орехи.

Преди да се подложите на каквато и да било процедура, то нашият съвет е да съберете максимално количество информация за това как точно да бъде извършена тя. Така ще можете да постигнете максимални резултати и да се радвате на съвършена прическа за дълго време.

Ако ли обаче сте решили все пак да заложите на класическия метод на боядисване, при който бива използвана класическа боя за коса, то нашият съвет е да посетите онлайн магазина Eli.bg, където ще попаднете на изключително богат асортимент от всякакви продукти за коса, имащи за цел да ви дарят с мечтания цвят или оттенък.

Отделно от всичко това, всяко едно от предложенията на това място е дело на световен и утвърдил се през годините производител, което също е един вид гаранция за перфектният резултат, който ще постигнете.

Съветваме ви да се грижите за себе си, така че да се чувствате красиви не само отвътре, но и отвън!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator