Топ 6 на щурите летни подаръци

Обложка

Топ 6 на щурите летни подаръци

А ти хареса ли тази статия?!?

Наближава най-щурият сезон, който предполага да се подготвим и с весели подаръци

Ако искаме да предизвикаме усмивката на близките и приятелите си, можем да използваме най-слънчевия сезон за целта. Подгответе си щури изненади, за да очаровате хората, на които държите, а и за да излезете от традиционния стил. Ако в живота не си позволяваме лудости, той то би бил прекалено скучен и сив.

Затова почерпете вдъхновение от следните идеи:

 • Закачлива чаша с картинка и послание

Тя може да бъде различна, а изборът е оставен на вас – преценете на кого я дарявате, за да уловите най-същественото за него. Ако е бирена чашата, може да съдържа и по-пикантен акцент, а може и да бъде ориентирана спрямо конкретни негови предпочитания. Вариантите и възможностите, които се предлагат в интернет, са многобройни.

 • Палава престилка за готвене

Изображението на престилката ще внесе свежо настроение в кухнята, а и ще предразположи за вечери, които гарантират пълна отмора след натовареното ежедневие. Бъдете сигурни, че ако получателят обича да готви, то той определено ще оцени жеста и ще се чувства длъжен дори да ви сервира в този вид ястията. Престилките могат да са с мускулести мъже, с русалки, с картинки на хранителни продукти, с моряшка униформа, с облекло на медицинска сестра и т.н.

 • Вилица, която се разтяга и улавя всичко

Това е една нестандартна вилица, която може да ви спаси от глад във всяка една ситуация. Или поне този, на когото я подарявате. Ако е на пикник сред природата и масата е прекалено далеч от него, приборът ще му бъде повече от полезен, не просто забавен. Вероятно това е избор, който не е подходящ за дама, но зависи и от характера й – тук вие имате думата.

 • Фосфоресциращи очила

Купонът за рождения ден ще е незабравим, особено ако е край морето и тези очила влязат в употреба в разгара на веселието. Те ще преминават от ръце на ръце, а снимките ще оставят траен спомен в съзнанието на всички. Това ще бъде паметна вечер, а лятото – повече от култово. Препоръчително е да изненадате с тях по-млади хора, но отново въпросът с типа на получателя, е от съществено значение. Ако за него възрастта е просто цифра и духът му е за завиждане, значи едва ли ще сбъркате.

 • Щура шапка

Тя също е аксесоар, подходящ за партита и летни сбирки навън. Това не е шапка, която ще ви опази от слънцето, нито се налага да поставяте, за да ви топли, но пък е интересен детайл и напълно се вписва в повечето празнични поводи.

 • Играчка за офиса

Много популярна е така наречената „люлка на Нютон“, която демонстрира закона за запазване на енергията. Тя е един от най-търсените подаръци за офис, където може да допринесе за разсейването на скуката, а и да спомогне за концентрацията.  A тук можете да разгледате още доста щури подаръци за вас.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

3 Коментара

 1. Подаръци (Георги)

  Много добра статия.

 2. Pomonet Пловдив (Георги Иванчев)

  Добра статия с интересни идеи за жената :D

 3. Хубав подарък е и принтирана и подвързана под формата на тетрадка/книга с различни истории от вашето минало с дадения човек.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове