Топ 5 модела пластмасови пломби

Обложка

Топ 5 модела пластмасови пломби

А ти хареса ли тази статия?!?

Замисля ли сте се колко ресурси, време и пари могат да ви спестят едни толкова изгодни средства за защита каквито са пластмасовите пломби? Камионите и контейнерите са сигурно запечатени и никой не може да ги отвори без да разберете. Резервоарите за гориво са предпазени от източване. Пликовете и чувалите са плътно затворени, така че няма как съдържанието им да бъде извадено без видими следи. Това са само част от предимствата. А когато говорим за пластмасови пломби цена – получавате най-доброто съотношение на качество към стойност. Очаквано, най-добрите оферти ще получите от световните производители, какъвто е Олимп. Огромната производствена база, висококвалифицирания екип и патентованите иновации са логичната предпоставка, която ви гарантира, че ще получите пластмасови пломби с безкомпромисно качество. А големите мащаби на производство за многобройните клиенти по целия свят, подсигуряват изключително добрата цена. На практика, единичната цена на пломбата е стотинки, но понякога може да предпази бизнеса ви буквално от фалит.

Има различни модели пластмасови пломби в каталога на Олимп България. Всеки от тях е тествaн, проверен и с гарантирано качество. В зависимост от вашите нужди и естество на бизнеса, най-добре е да направите индивидуална консултация. Тя е напълно безплатна и ще ви спести много време. Възможно е дори да не предполагате кои са слабите звена във вашите бизнес процеси и как най-ефективно да защитите транспортните си средства, стоки и помещения. В двадесет годишния ни опит сме срещали казуси и изготвяли решения за най-различни индустрии. Включително сме създавали индивидуални пломби, ако серийните модели не са напълно приложими за конкретния бизнес. Така се ражда нов продукт, създаден за персоналните нужди на клиента.

В повечето случаи, серийните пломби решават 99% от проблемите на бизнеса, Ето и топ 5 модела пластмасови пломби, които са сред най-продаваните в цял свят.

1. Arrow – легендарната серия Arrow. Каквото и да кажем за този бестселър, ще е малко.

Предлага се в два варианта – Arrow и Arrow Lux. Разликата между двата е в дължината на опашката. Lux е с по-дълга гъвкава част и съответно е подходяща за по-обемни захвати.

Абсолютно невъзможно е да се отвори пломбата без видими следи.

Има прозрачна сърцевина, така че целостта на защитния механизъм да се наблюдава с просто око.

Много голямо предимство е покритието, което осигурява светещ ефект при облъчване на пломбата с UV светлина! Дори и на тъмно можете да проверите наранена ли е пломбата, нейният уникален номер, щампован фирмен знак.

Има допълнителни отвори, в които да поставите свободната част на опашката. Освен естетическо предимство, това дава и допълнителна устойчивост при опъване.

Има шипове, което я прави и перфектен избор не само за камиони, но и за чували.

Изработена е от полипропилен със защитен механизъм от метална 4 степенна цанга.

Можете да избирате различни цветове. Позволява поставяне с лазер на лого, фирмен знак, име, баркод.

Всички пластмасови пломби с номера от серията Arrow, Arrow Lux и всички останали серии в каталога на Олимп България – имат уникален идентификационен номер, който никога не се предоставя дублиран. Освен това, седем цифреното число от тялото на пломбата се дублира на вложката.

Размери Arrow: работната дължина на опашката е 22 см, а диаметърът е 2.4 см.

2. Arrow Lux – да не се повтаряме в предимствата, тъй като всичко изброено за Arrow важи и за Arrow Lux. Лукс е с по-дълга опашка, това е основната разлика между двете пластмасови пломби от тази серия.

Размери Arrow Lux: работната дължина на опашката е 38 см, диаметър – 2.4 см.

3. Oli lock – без аналог на пазара! Оли лок е толкова сигурна и надеждна, че много често се опитват да я копират и да предлагат на пазара нейни фалшификати. Ще познаете оригинала по това, че на прозрачната част на пломбата е излято името на производителя – Olimp.

Оли лок е от типа роторни пломби. Блокирането на ротора е световно патентовано – абсолютно невъзможно е да се завърти наобратно и пломбата да се отвори без следа. Тази пластмасова пломба издържа на екстремни атмосферни условия! Това я прави подходяща както за транспортни средства – камиони, контейнери, цистерни, така и за измервателни уреди, помещения и всякакви други обекти, които са на открито.

В тази изключителна пломба има галванизирано въже, което е със сила на разкъсване от 250N!

Едно от най-важните условия, за да бъде пломбата наистина качествена е да не може да бъде отворена без следа. При Oli lock това също е невъзможно. Единственият начин да се извлече въжето от вложката е след пълно разрушаване на пломбата.

4. PM06

PM06. Това е най-изгодната като ценови клас пластмасова пломба. След като я монтирате, отчупвате цветния край – тип “ушенце” – и край. Няма как да се свали без видими следи.

Галванизираното въже е с дебелина до 0.9 мм, стандартно е с дължина 300 мм, но може да се поръча и в специална за вас дължина. Вътрешният, защитен механизъм се върти само в една посока и след поставяне няма как да се извлече обратно.

PM06 издържа на температурни амплитуди от -50 до +80!

Има уникален седем цифрен номер, който не може да бъде повторен.

И е екологично безопасна – корпусът е изработен от РЕТ.

5. PM02

Позната е и като bag seal – тъй като най-често се използва за чували, но също и за камиони. Освен, че е 100% сигурна невъзможността да я свалите и върнете обратно, PM02 има още едно голямо предимство. Подходяща е за директивата RoHS -вредно вещество.

Тялото позволява да бъде лазарно гравирано с текст, лого, баркод или двуизмерен код.

Има метална цанга от неръждаема стомана.

Съвършеното оръжие за защита при температурни условия от -40°С до +80°С.

Усилието за разкъсване е впечатляващите 40 Kgf!

Моделите пластмасови пломби не се изчерпват с топ 5. Има толкова много варианти, предназначения, предимства. Но най-важното е винаги лично да се убедите, че пломбата не може да бъде свалена и върната обратно без да е видно. И да проверите имате ли надежден партньор насреща – би ли се съгласил да произведе две еднакви пломби с един и същ номер?

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове