Стават ли популярни мъжките клинове?

Обложка

Стават ли популярни мъжките клинове?

А ти хареса ли тази статия?!?

Някога клиновете бяха основен моден елемент за жените и момичетата. Но напоследък изглежда, че клиновете се появяват и в мъжката мода. Изработени от лек материал, те са идеални за поддържане на свежестта по време на тренировка, като същевременно се отличават с голям обхват на движение.

Кратка история на мъжките клинове

Знаем, че мъжките клинове са сравнително ново явление, но може би не знаете, че те съществуват отдавна. Достатъчен е само един страничен поглед към учебниците по история. Мъжете, носещи чорапогащници, са по-скоро от свенливите херцози. Но с течение на времето носенето им на обществени места става все по-приемливо. Те са се използвали и като средство за поддържане на топлината в долната част на краката. Освен това помагали да се предпази панталонът от попадане на мръсотия при яздене на коне или работа на полето.

Клиновете за мъже днес

Докато предизвикателството с носене на клинове в социалните медии набира скорост, носенето им от мъже вече е стандарт.

Тенденцията за носене на клинове от мъже започна, когато моделът Дейвид Ганди публикува своя снимка в черни клинове и тениска с отворено яке върху нея. По-късно той се пошегува, че ще започне собствена линия мъжки клинове, наречена „Gandleggings“. Оттогава насам много други известни мъже последваха примера и публикуваха свои снимки в социалните мрежи, на които са облечени с клин.

Мъжките клинове като спортно облекло

Когато става въпрос за спорт и упражнения, клиновете са чудесен избор за момчетата. Те са леки, удобни и позволяват пълен обхват на движение. И тъй като са проектирани така, че да прилягат плътно към краката ви, не е нужно да се притеснявате, че ще се изхлузят надолу или ще се съберат по време на тренировка. Мъжките клинове са проектирани с триъгълна вложка (по-голяма от тази на дамските клинове) по външната страна на бедрата и ханша, за да се осигури повече място в предната част. Ако желаете да изберете онлайн мъжки клинове препоръчваме да разгледате https://primegear.bg/mazhki/drehi/klinove.

Защо мъжете носят клинове?

Една чудесна причина да носите клин е, че те осигуряват опора. Те могат да бъдат плътно прилепнали и да имат голяма еластичност, което помага да поддържате тялото си по време на тренировка и през целия ден.

Друга причина да носите клин е, че те са дишащи. Това означава, че пропускат въздух, така че да ви е по-хладно, когато ги носите.

Мъжките клинове също така позволяват гъвкавост по време на физическа активност или просто ежедневно движение, като например разходка из града или излизане с приятели.

Как да носите клин, ако сте мъж?

Ако сте открили клина наскоро или от известно време обмисляте да си вземете чифт, но не сте съвсем сигурни как да го направите, можете да последвате някои от нашите съвети.

Бъдете уверени

Работата с клиновете е, че повечето хора няма да се интересуват, че сте мъж, който носи клин, защото това се е превърнало в стандарт за повечето. Те са свикнали с него. Всичко е въпрос на увереност, което ме води към следващата ни точка.

Носете шорти над клина

Това е един от най-разпространените начини, по които момчетата носят клин. Те просто слагат чифт къси панталони върху тях, без да се притесняват, че някой ще погледне мъжествените им форми. Визията обикновено се завършва с обикновена тениска и маратонки.

Носете дълга тениска

Ако носите клин, може да носите дълга тениска, която да покрива областта на разкрача. Виждали сме някои момчета във фитнеса, които носят клинове и дълга тениска и може да признаем, че стои страхотно.

Всъщност не само светът на модата приема тази тенденция. Мъжките клинове стават все по-разпространени и в ежедневието. Защо? Защото са удобни! Така че, ако сте мислили да пробвате мъжки клинове, но все още не сте се решили… направете го сега и то от оторизиран е-магазин на Under Armour България и Asics! Няма да съжалявате!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове