Широките панталони – важни за гардероба на всяка жена

А ти хареса ли тази статия?!?

Моделите панталони, които са малко по-тесни в ханша и се разширяват все повече в посока към глезена, могат да намерят място в гардероба на всяка бизнес дама, която трябва да поддържа разнообразие от делови тоалети в наличност.

Този тип дреха има изключително много предимства, като нейната делова и изчистена стилна визия са само част от всичко.

Подходящи за всякакъв тип фигура

Широките панталони могат да са подходящо решение за много различни типове фигура, включително и за дами с по-широки ханшове и бедра. Ако имате подобна фигура, но талията ви е по-тънка, подобни панталони ще ви стоят изключително добре.

Ако широките панталони са с по-висока талия и разкроени крачоли, те могат да бъдат много подходящи за дами, които имат по-къси крака, още повече, че широките дамски панталони обикновено се носят с високи токчета и заострени обувки.

Ако от друга страна тези панталони са с по-ниска талия, могат да издължат фигурата и да създадат оптическа илюзия за по-висок ръст. И обратно – ако жената е твърде висока и слаба, широките панталони могат да внесат усещане за баланс.

В крайна сметка, стилът и усещането, което създават широките панталони, могат да варират, затова е важно да се пробват различни варианти и да се носи това, което ви прави да се чувствате уверени и удобно във вашата кожа.

Как да изберем широки панталони

Панталоните с широки крачоли могат да бъдат доста обемни, така че е важно да изберете стил, който пасва добре на талията и бедрата. Потърсете кройка по мярка, която придава на фигурата ви изчистен силует.

Високите обувки в случая са аксесоар, който помага за оптическо издължаване на краката и за балансиране на обема на панталона. Избягвайте плоските обувки, тъй като в съчетание с подобен модел панталон, те няма да стоят добре.

Като цяло панталоните с широки крачоли могат да бъдат чудесен вариант за професионално дамско облекло, стига да изберете стил, който е подходящ за вашето работно място и да ги съчетаете с правилния горнище и обувки.

Едно от условията за да изглеждате стилно, обаче, е винаги да съчетавате панталона с горна част по мярка, независимо дали става дума за сако, пуловер или блуза (повече за широките панталони можете да видите на Daphne.bg).

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator