Шапки с права козирка

Обложка

Шапки с права козирка

А ти хареса ли тази статия?!?

Едни от най-използваните и разпространени аксесоари през цялата година са именно шапки с права козирка. Няма нито възрастови нито полови ограничения когато споменаваме тази така важна част от нашето облекло. Да, това е нашето облекло за глава, с което се предпазваме от силните слънчеви лъчи, а също така и студа през зимните месеци. Това че е толкова разпространена този вид шапка често ни дава повод и да не и обръщаме толкова голямо внимание. Но е редно поне малко да се замислим какво коства на тези, които произвеждат тези толкова успешни аксесоари.

Почти няма магазин за облекла, който да не предлага и шапки. Това се дължи на изграждане на един обобщен образ и завършен външен вид. За да се превърнат обаче тези шапки с права козирка в това което си купуваме от магазините се изминава не малко трудности и препятствия. Много типове и модели предпазни средства за глава познаваме. Шапката може да бъде с периферия, тип бомбе, капела и още много различни такива. Тези обаче с права козирка са се доказали като най-издържащи на модните катаклизми. Ако сте попадали на предавания, които представят висшата мода няма как да не сте обърнали внимание на аксесоарите, които моделите носят. Почти винаги присъстват и шапки с права козирка. Така че бихме могли да кажем, че те не слизат от модния подиум и винаги намират своето местенце, като този така ценен аксесоар, допълващ стайлинга ни.

За изработката на тези модели се изискват добри познания. Знаете ли, че се правят няколко проекта и визуализации на един модел докато се постигне перфектната форма на шапката. Тези аксесоари се правят от меки дишащи материи, като козирката задължително е с твърда подложка, която да може да стои в това право състояние винаги. Често тук се използва твърд пвц материал, който дори след пране да не губи качествата си. Разбира се от значение са и текстила, който се използва. Той не бива да е прекалено рехав за да може да стои стабилно и да запазва формата си такава какво трябва да бъде. Самата шапка се изработва от елементи, които се сглобяват така, че да се получи полукръг, който да приляга на главата. Много голяма част от моделите имат и такива регулируеми елементи, с чиято помощ се наглася колко да бъде широчината на шапката с права козирка. Освен това други пък с изработват от ластични материи, които точно приемат формата на главата и не е необходимо допълнително да се регулират.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове