Създаване на лице на марка часовници

Обложка

Създаване на лице на марка часовници

А ти хареса ли тази статия?!?

Повечето големи компании нямат лице към марката си. Факт е, че по-голямата част от успешните компании първоначално са започнали чрез помощта на един харизматичен човек. Ако това лице е починало и компанията му е успяла, тогава фирмата обикновено няма да избере нова фигура, която да се намеси като средство за запълване на харизмата. За да може дадена марка часовници да се продава, тя трябва да има личност, с която хората да могат да се идентифицират. Не всички компании се нуждаят от лица, особено ако съществуват, за да посрещнат установените пазарни нужди като енергия или услуги. Луксозните марки часовници, от друга страна, не съществуват, за да обслужват лесно определени нужди, а по-скоро съществуват, за да запълнят по-двусмислени такива (например какво купувате за богат 45-годишен, който все още обича играчките, но не иска да бъде видян като глупак? О, да, марков часовник, например от Мегамол за часовници Chasovnici-bg.com). Следенето на марките обслужва емоционалните нужди, които изглеждат често срещани сред някои демографски признаци на мъжете и жените, като се предполага, че имат афинитет към фините маркови часовници.

Въпросът за много търговци е защо някой да избере да купува една марка пред друга. Отговорът ще зависи от това кого питате, но реалността е, че има редица дефинитивни елементи, които допринасят за това, че някой иска да носи една марка или друга. Цялата концепция за „носенето“ на марка или за желание да бъде свързана с нея е съвсем различен разговор. Марката обаче трябва да е силна и трябва да е свързана. Ако марката не е релевантна, потребителите много по-трудно ще купят техните продукти, защото не могат да намерят общи черти между себе си и тези продукти. Мощен начин за свързване на марката с хората е фигура, която притежава комбинация от талант и харизма, за да привлече вниманието на хората към тази марка. Обществеността само може да си позволи легитимност на сериозни фигурки на марката, които смятат, че се грижат или управляват марката. По тази причина повечето от големите марки часовници там са кръстени на името на определен човек или хора. Докато искаме да вярваме, че марките са толкова важни днес, колкото и в миналото, поради продуктите, които правят, често хората са тези, които са най-запомнени, затова и повечето марки за часовници се наричат на своите основатели.

Също важна роля имат посланиците на марката, с които марката сключва договорни отношения. Най-често това са известни личности като спортисти, актьори, дизайнери и други. Някои от най-известните рекламни лица в света на луксозните часовници са актьорите: Леонардо ди Каприо, Камеран Диаз, Силвестър Сталоун и много други, както и спортистите: Роджър Федерер, Рафел Надал, Новак Джокович и много други.

Автор: Мегамол за часовници

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Часовници - Online (Георги Иванов)

    добра статия, огледайте всички магазини за най – добър избор!

    Поздрави!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове