Разширители за флеш

Обложка

Разширители за флеш

А ти хареса ли тази статия?!?

Флеша е познат при пет хилядолетия. Колкото и странно да звучи за това всъщност има доста исторически факти, които ни дават информация за начина по който са се разкрасявали нашите предци. И до днес някои от племената в Африка и Америка са запазили традициите си и поставянето на флешове е част от дълголетните им традиции. Специална методика се използва за да може да бъде поставен желаният размер флеш.  В миналото са се употребявали естествени материали, които са били под ръка на желаещите да си поставят флеш. Такива са били кости от животни, зъби или пък минерали с подходяща форма. Днес се поставят доста по-щадящи тялото ни разширители за флеш.

Самата идея на поставянето на разширител е постепенно да бъде достигнато разширение, което да може да поеме флеш обецата. Почитателите на този пиърсинг са добре запознати със самата технология за използване на разширители за флеш. В търговската мрежа и специализираните магазини за пиърсинг се предлагат разширители с различни големини. Това позволява да изберете първо по-малък размер и в последствие да увеличавате като достигнете идеалната ширина за обецата.

Пробиването на ухото е първата стъпка за поставянето на резширител за флеш. Внимателни движения както и съответните отпускащи масла за масаж могат да бъдат благоприятни за да се постигне желаният ефект. Препоръчително е да имате търпение и да не бързате да разширявате прекалено бързо отвора за обецата. Винаги спирайте при сигнал за опъване, защото тъканта може да се разкъса и да се наложи да пристъпите към зашиване. Много хора се питат дали след като се постави флеш при отстраняването му отвора ще стои грозно и неприятно. Това зависи от големината на флеш обецата. Когато поставите стандартен размер, такъв до един максимум два сантиметра има много голяма вероятност ухото да си възвърне първоначалната визия. Но няма как да твърдим на 100 %, защото това е индивидуално. Също така и периода би бил различен в зависимост от еластичността на кожата Ви и колко дълго флеша е стоял на ухото Ви.

Разширителите за флеш се предлагат не само в различни размери, но и в разнообразни материали. Най-срещаните на пазара са тези от стомана, силикон, акрил. Посъветвайте се със специалист за да Ви помогне да изберете материала, който би бил приемлив за Вас. За тези, които са предразположени на алергии използването на такива от титан, злато и хирургична стомана са желателни. Дали желаете по-скъпи и качествени, или ще заложите на масовите сами можете да прецените към кой от материалите разширители за флеш да се насочите.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове