Прекрасна усмивка – важно е първото впечатление което правите

Обложка

Прекрасна усмивка – важно е първото впечатление което правите

А ти хареса ли тази статия?!?

Страхът и напрежението, което изпитваме винаги когато се налага да посетим стоматолога си са неизбежни. При някои пациенти дори има паника и потене. Много е важно пациента да е спокоен и да влезе уверен в зъболекарския кабинет. Страха от болката, която евентуално ще изпита е по силна от самият него и това неминуемо е съпроводено то допълнителни тревоги.  Всъщност това състояние може да бъде контролирано и ако успеем да го предадем и на децата то те няма да изпитват такъв страх и да свързват посещението  при зъболекаря с неприятни мисли. За голяма част от пациентите това е почти невъзможно и трудно, но в никакъв случай непостижимо. Има зъболекар в Бургас, който може да ви накара да се преодолеете това неприятно чувство.

Принципно това да се страхуваме да изпитаме болка е типично човешка реакция. Още от малки децата се научават да се пазят от наранявания. Това е инстинкт за самосъхранение, който е вроден, а не придобит. Сега трябва да успеем да внушим на децата си и самите нас, че това е нещо нормално и не чак толкова страшно, колкото всъщност изглежда.

За д-р Георгиев от Бургас е много важно между пациента и зъболекаря да има комуникация. Така във всеки момент стоматолога е наясно със страховете и притесненията от самата манипулация. Също така съветва ако сте доволни от услугите на един зъболекар то да го посещаване винаги при нужда. Така не само, че пациента има някаква сигурност, но и стоматолога ще е в състояние да свърши вече започнатото. Всъщност вече има изградена връзка и отношения между пациент и зъболекар, която никак не е за подценяване.

Добрият зъболекар в Бургас ще ви предложи на първо място комфортна и приятна обстановка, която да Ви отпусне и да не Ви натоварва. Успокояваща музика в чакалнята и интересно четиво, с което можете да уплътните времето през което чакате кабинета да се освободи. Следващ момент, който винаги прави впечатление особено при новите пациенти и хигиената в зъболекарския кабинет.  За съжаление има доста немарливи стоматолози, които си позволяват да пушат или пият по време на работа. Това е недопустимо и прави много лошо впечатление. За да осигури максимален комфорт добрият стоматолог поддържа изрядна чистота и приятна обстановка. Атмосферата е гостоприемна и ведра, такава че да Ви накара да се чувствате спокойни.

Д-р Георгиев от Бургас  е особено загрижен за състоянието Ви. Затова никога не се притеснявайте да споделите тревогите си с него. Комуникацията е много важна, защото с жестове той може да разбере дали изпитвате дискомфорт и да предприеме почивка за да се успокоите.

Преодолейте притеснението си от посещението при д-р Георгиев в Бургас. Тук ще откриете Вашата нова прекрасна усмивка. Предлаганите стоматологични услуги са безболезнено и така не се създава негативно отношение към стоматологията като цяло.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Широката усмивка е огледало на нашата самоувереност, самочувствие и лична свобода. Тя отразява не само вътрешния ни свят, но и влияе на отношението на другите към нас, предопределяйки успеха ни в общуването и мястото, което ще ни бъде отредено в социалната стълбица. За щастие, безупречната усмивка отдавна не е привилегия единствено на филмовите звезди.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове