От къде да закупим мебели онлайн ? – Мебели ЛениСтил.

Обложка

От къде да закупим мебели онлайн ? – Мебели ЛениСтил.

А ти хареса ли тази статия?!?

В наши дни всеки пазарува, малко или много, онлайн. Това е така, защото хората в интернет лесно разглеждат оферти, сравняват цени и получават полезна информация. С куриерите, нещата изглеждат още по – лесни, до дни имаме това, което искаме, до дни можем да закупим мебел онлайн и тя да се достави и монтира в нашата всекидневна, хол или коридор. Независимо дали става дума за обемен предмет, като : мека мебел – тип диван, канапе или холов ъгъл или нещо по дребно на дъски, като спалня (без матрак), пазаруването онлайн е песен.  Какво по – яко от това с едно елементарно движение, тип клик да закупиш стоката на мечтите си, независимо от нейната големина и размери.

Другото предимство, освен моменталното удоволствие от покупката е, че пести време. Това, което никога няма да се върне, времето. Кое е по – бързо да разглеждаш 5 сайта онлайн за мебели или да отидеш на място в 5 магазина ? Е, дори не споменавам, че ако говорим за мебели онлайн разнообразието е огромно, защото търговеца може да покаже всичката си стока, като ЛениСтил, които са производители на мека мебел и не могат да сложат всичко в един магазин…

Трето предимство са изкусителните промоции, които имате достъп онлайн. Няма как да разберете за всяка промоция от брошура или табела, можете да пропуснете нещо. Онлайн покупките ви гарантират, че няма да изтървете нищо! Искате да купите мебел, да кажем диван или кухненски ъгъл, влизате в 5-6 сайта и в ЛениСтил, разбира се и виждате, че там има промоция -20% на всичката мека мебел. Е, избора е лесен, ако сте от Добрич или Варна, там те имат представителство и мож е да се чували за тях, но ако сте от Бургас ? Как ще знаете, че имат 20% отстъпка ? – няма как… затова е важно за мебелите онлайн да има максимално много разнообразие и да може потребителя да избере умно.

Това е и целта на глобалната мрежа, днес, да постави потребителите в контролната позиция, а не търговците. Така покупката на мебели е песен, а хората са все по – щастливи с нарастващият бизнес онлайн. Повече предложения, повече конкуренция, повече промоции.

Процесът на покупка е повече от елементарен, количка, поръчка – адрес, имена и телефон, куриер, плащане. Край. Възможностите да платите са много, по банка с дебитна/кредитна карта или с наложен платеж (най – предпочитан). Можете да видите стоката, преди да я платите, да се уверите, че не е надраскана, увредена или дефектна. И тогава плащате и си я вземате у дома.

След като минахме през всичките тези обяснения е важно да кажем, че един клиент трябва да знае какво иска, за да го намери онлайн. Това е ключът за палатката. Знаейки какво иска, може да го намери на най- добрата цена, навсякъде.

Благодарим ви за вниманието, ще се радваме да разгледате сайтът на ленистил и да споделите вашето мнение за качеството, както на стоката, така и на обслужването. Успех с пазаруването онлайн.

Всичко добро от Екипа.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Външни и вътрешни щори (Петя Петрова)

    Мебелите са чудесни и цените са наистина ниски! Успех!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове