Ортопедични възглавници – как да изберем качествен модел?

Обложка

Ортопедични възглавници – как да изберем качествен модел?

А ти хареса ли тази статия?!?

Пухът и перата, използвани за пълнителя, са екологични, само с контролиран произход, претърпели няколко степени на пречистване. Важно предимство е способността да се пере при температура от 60 ° C, което е много важно, защото човек диша, изпарявайки се вечер преди чаша вода в възглавницата си.

Новото поколение възглавници, наречени ортопедични възглавници, става все по-популярно; физиотерапевтите ги препоръчват както на хора със заболявания на гръбначния стълб, така и на здрави хора, тъй като има ясно изчислена височина, която гарантира избягване на преглъщане на гръбначния стълб по време на сън.

Тези, които обичат природата, се обграждат с вълнени възглавници, те са пълни с естествена вълна, перфектно неутрализират миризмите, еластични, стабилни във форма, лесни за разклащане и имат цип на корицата, за удобство при формиране на комфорт във височина.

Възглавниците могат да се нарекат специални за хора, склонни към кожни и алергични заболявания или когато се изисква специална грижа за пациента. Синтетичните пълнители от ново поколение гарантират високи антибактериални свойства, предотвратяват образуването на алергии, измиват се добре при температури до 90 ° C. За тези, които предпочитат традиционните възглавници, препоръчваме да изберете конски косъм с пълнител, който има висока еластичност и дълготрайна стабилност на формата, всичко това са основателни причини за изключителен сън.

Моля, обърнете внимание, че традиционните и класически възглавници не винаги са в състояние да дадат право на почивка. Положението на главата в удобно състояние, както в положението да лежи настрани или на гърба, може да бъде осигурено само от индивидуално подбрани за удобство, гъвкави по регулиране на височината, така че когато избирате възглавница, проверете възможността за регулиране по височина. Колкото по-здрав е човек, толкова по-добре и най-важното е, че спи по-добре, така че правилно подбраната възглавница може да подобри съня, но не и да реши проблема със звука, пълноценния сън.

Източник: https://e-broshura.com/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове