Обувки за него и нея

Обложка

Обувки за него и нея

А ти хареса ли тази статия?!?

Обувките са неизменна част от гардероба на всеки човек. Те са се появили в момента, в който хората започнали активно да се придвижват, а грубия терен им създавал проблеми. През вековете обувките са се променили, като днес редица държави произвеждат обувки, но най-качествените си остават немските обувки, както и италианските.

Днес се е стигнало до там, че с помощта на едни обувки ние можем да преценим какъв е характера на притежателя им, независимо дали говорим за мъжки обувки или дамски обувки. Изобилието от дамски обувки, разбира се, е най-голямо.

Какво значи, ако една жена носи дамски боти или дамски ботуши, независимо от сезона? Такава жена е целеустремена и предпочита да постига всичко в живота си сама. Ако тя предпочита да носи например официални обувки с ток на всяко парти или пък обожава токчетата, независимо къде отива, то тя е с голямо самочувствие. Такава жена обича да привлича мъжките погледи, а в същото време за нея може да се каже, че е енергична и жизнерадостна. Ако една дама предпочита да носи да кажем боти на платформа, то тя обича удобството, но не и ако то е за сметка на сексапила. Такива жени са покоряващи и властни.
Как стоят нещата при мъжете? Ако един мъж обича да носи гуменки, то трябва да знаете, че такъв мъж не държи на материалното и не се интересува от това, че може да няма пукната пара в джоба си. Много вероятно е да срещнете такъв мъж в парка, където той се занимава с творческа дейност. Ако пък мъжът обича да носи чехли, то това говори за човек, който не поставя работата на първо място в живота си и е много вероятно да няма такава. Ако обаче мъжът носи официални обувки, то може да се предположи, че той работи в офис, а заеманият пост от него е висок и отговорен. Възможно е такъв мъж да поставя работата си на първо място и чак след това семейството.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове