Обувки – силата на слабия пол

Обложка

Обувки – силата на слабия пол

А ти хареса ли тази статия?!?

Когато една дама избира обувки, тя купува чифт вълшебство. Новите обувки трябва да отговарят на няколко основни критерия: неповторима визия, безкомпромисно качество и стилно излъчване. Жените избират обувки, които са в състояние да гарантират за техния комфорт. Чудите се дали красотата изисква жертви? Ние ще ви насочим към място, което ще ви предложи огромно разнообразие от обувки, които не е задължително да създават доза дискомфорт във вашите крака.

Разнообразие цари сред дамските обувки. Преоткрийте себе си

Купете си чифт обувки, които ще впечатлят не само вас, но и околните. Бъдете в крак с модните тенденции и се потопете в океан от разнообразие. Чудите се кои модели дамски обувки са най-актуални и предпочитани сред нежния пол? Ние ще ви помогнем да преоткриете себе си в един от следващите няколко типажа жени:

1.     Прецизни дами, отдаващи огромно значение на външния вид

Ако принадлежите към този тип жени, то нашето предложение е да си изберете чифт обувки, които са част от най новите модели, току-що появили се на пазара. Обувките с остър връх са кулминацията за есен/зима. Няма значение дали ще закупите кецове, ботуши, спортно-елегантни, боти или ежедневни обувки. Ако не сте особен привърженик на тази форма обувки, то леко загатнатият връх е компромисно решение за стилната и изискана визия на себеуважаващата се жена.

2.     Стилни дами, чиято работна среда изисква носене на токчета

Понякога изборът на обувки не се продиктува от личното ни желание или предпочитание. За добро или не съвсем, работната среда и политиката на фирмата, в която упражняваме дейност, изисква от нас дрескод, към който да се придържаме. Токчетата са типичен пример за деловите дами, чието ежедневие преминава в офис, седнали зад бюрото. Сега е моментът, можете да развихрите фантазиите си. Изберете си токчета, отговарящи на изискванията ви за удобство, комфорт, сексапил и стил: квадратни, ниски, високи, странни форми и други.

3.     Смели и дръзки дами – чифт екстравагантни обувки

Грубите подметки са произведение на дизайнерите, които знаят, че създават продукт, контрастиращ на нежната ви душа. Катарамите или връзките са малко по-сложен избор, оставащ изцяло във вашите ръце. Всички останали модели обувки от естествени материали, еко кожа, синтетика и други, са подходящи за нежните създания, привърженици на изчистената и класическа визия.

Интересни и любопитни факти за дамските обувки

  • Първите модели дамски обувки се изработват от кожа;
  • 8 000 години са изминали от създаването на първия чифт дамски обувки;
  • Първият чифт обувки с ток са били произведени за мъже. Кралят слънце Луи XIV е бил привърженик на този модел и често обувал краката си в червени обувки с ток;
  • Ако сте един от хората, колекционери на обувки, то добре е да знаете, че този фетиш е известен по наименованието алтокалцифилия.

Запознахме ви със загадъчния свят на дамските обувки и любопитните факти за тях. Сега можете смело да се втурнете към закупуването на нов и любим чифт обувки. Желаем ви приятно прекарване в магическия свят на пазаруването. Не забравяйте да посетите онлайн магазина Tendenz, където ще попаднете на наистина изключително богат асортимент от всякакви модели дамски обувки, подходящи за всеки крак и вкус.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator