Най-добрите слушалки за смартфони

Обложка

Най-добрите слушалки за смартфони

А ти хареса ли тази статия?!?

Безжичните слушалки са огромна част от ежедневието ни. Независимо дали ги ползвате за слушане на музика и подкасти или за провеждане на разговори, те трябва да бъдат издръжливи и да предлагат добър звук. Затова, събрахме в тази статия няколко модела, на които да обърнете внимание.

Bose 700

Слушалките Bose 700 за смартфони се предлагат с вграден гласов асистент и Bluetooth връзка. Имат и налично приложение за iOS и Android. Приложението е много лесно за използване и ви води през процеса на настройка. Освен това ви позволява да персонализирате функции като активно шумопотискане и преименуване на вашите слушалки.

Тези слушалки са проектирани да прилягат добре на главата ви и имат отлично шумопотискане. Те също така предлагат добро качество на микрофона и дълъг живот на батерията. Те обаче са малко скъпи в сравнение с други слушалки в същата категория

Sony WF-1000XM4

Слушалките Sony WF-1000XM4 имат ANC технология, така че част от фоновия шум е блокиран, но има и известен шум, който все още може да премине. Слушалките имат чувствителна на допир лява слушалка, така че можете да променяте ANC режимите, като я докоснете. Това ще подобри изолацията на фоновия шум. Слушалките имат и функция „говорете за чат“, която ви позволява да използвате гласа си, за да разговаряте с приятели и семейство.

Слушалките също имат чувствителни на допир слушалки с контрол на звука. Едно докосване върху слушалката ще увеличи силата на звука, а дългото докосване ще го намали. Можете също да поставите на пауза и да пуснете музика, като докоснете пъпките. Има ANC възможности и контрол на околния шум и можете да използвате приложението Sony Headphones Connect, за да ги персонализирате според вашите предпочитания.

Sennheiser 700

Ако имате смартфон и искате да слушате музика с висококачествен комплект безжични слушалки, тогава слушалките Sennheiser 700 за смартфони са чудесен избор. Тези слушалки имат страхотен бас и качество на звука, което е идеално за музика в движение. С обхват от 10Hz до 42kHz можете да се наслаждавате на кристално чист звук с тези слушалки.

Лентата за глава е изработена от силикон и е подплатена с велур, който се усеща различно от другите подплънки. Слушалките се доставят и с 3-метров кабел, обвит с кевлар.

Grado 45H

Слушалките Grado 45H за смартфони разполагат с нов драйвер, който е подобен на този, използван във водещия модел SR325X. Драйверът има модифицирана диафрагма и магнитна верига, за да осигури превъзходно звуково представяне. Резултатът е превъзходен тонален баланс, динамика и изображение.

Слушалките Grado 45H за смартфони не се доставят в луксозна опаковка, но не позволявайте това да ви възпира. Слушалките се доставят в обикновена картонена кутия, а кабелът е голям и здрав. Дизайнът улеснява персонализирането на резервни части за добавяне на допълнителна функционалност.

JLab Audio GO Air POP True Wireless

Истинските безжични слушалки JLab Audio GO Air POP за смартфони имат добро общо качество на звука. Те предлагат богати на бас миксове с допълнителен удар, удар и бум. Тези слушалки също имат сензори за докосване, които ви позволяват да избирате различни звукови режими. Например режимът JLab Signature подобрява баса, докато режимът Balanced подчертава вокалите. Последният режим е добър за аудиокниги и тренировка, докато първият е най-добър за повечето видове музика.

Безжичните слушалки JLab Audio GO Air POP True се доставят с малък калъф за зареждане. Калъфът е изработен от твърда пластмаса и разполага с магнити, които помагат за задържането на слушалките на място. Има и LED светлина за зареждане. Калъфът за зареждане има място за три допълнителни зареждания. Слушалките имат и вграден кабел за зареждане.

Samsung Galaxy Buds Pro

Слушалките Samsung Galaxy Buds Pro са чифт слушалки, които осигуряват завладяващ звук. Те също така разполагат с интелигентно активно шумопотискане, така че можете да контролирате какво чувате. Тази функция прави слушалките идеални за тези, които са чувствителни към шум. Можете да контролирате звука, за да чувате само собствения си глас, музика и други звуци.

Слушалките могат да се използват на смартфони и таблети. Buds Pro разполагат с Auto Switch, което ви позволява да превключвате между две устройства, без да губите време за сдвояване. Например, може да гледате Netflix на таблета си, но да получите телефонно обаждане. Когато превключвате устройства, Auto Switch автоматично ще премести връзката към вашия смартфон и ще възобнови възпроизвеждането на аудио на вашия таблет.

Качествени безжични слушалки от Mobile Point

Mobile Point е добре познат и предпочитан от потребителите магазин за телефони и аксесоари. Там ще откриете множество различни модели с добро качество и на достъпна цена. Разгледайте всички предложения тук: https://www.mobilepoint.bg/bezjichni-slushalki

Изображения: BestBuy

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове