Мъжки колани

Обложка

Мъжки колани

А ти хареса ли тази статия?!?

В арсенала от аксесоари в гардероба на един мъж задължително присъстват и мъжки колани. Както при всеки един стил и тук има такива, които са предназначени за спортно облекло, елегантно или официално. Носенето на колан като средство, което задържа дрехата, в случая панталона е познато от доста отдавна. Освен колана като подобен аксесоар се използват и тирантите, но те пък не са приемани от всички така добре както коланите. Не само мъжете носят колани, дамите също обичат да носят елегантни тънки коланчета, които да слагат на роклите, панталоните и полите си. Някои от тях дори вървят окомплектовани с този аксесоар.

Мъжете и техните колани са обект на коментари, особено когато става дума за стил. Изисканото облекло и елегантен панталон вървят с качествен мъжки атрибут. Те задължително са от естествена кожа. Такива, които не са твърде широки, изглеждат  супер изчистено, но за сметка на това придават облеклото уникално изтънченост. Ръчният часовник и мъжкият колан са от аксесоарите, които винаги показват престиж и благополучие. Затова когато избирате колан направете така, че да инвестирате в него. Този аксесоар е твърде важен за да го игнорирате и гледате на него като нещо незначително и маловажно.

Стилисти и модни дизайнери обаче винаги акцентират върху това да се носи качествен такъв. Дори е необходимо да се спазват и правила, когато става дума именно за това как и какъв мъжки колан да се носи. Очакванията които имате по отношение на външния си вид трябва да са премерени и винаги съобразени с основните тенденции и правила за употребата на аксесоара. Например основните такива са да носите такъв , който да е в цвят подобен или същият като този на обувките. Ако те са черни то и той трябва да бъде такъв. Следващият важен момент е избора на размер. Не купувайте такъв, който е твърде дълъг и да се налага да го носите на поправка. Правилният размер е този , който успявате да закопчеете на третата максимум четвъртата дупка.  Модела   може да бъде и с различни по вид катарами. Ако сте почитатели на тези които са със скрито закопчаване, то съобразете дължината като вземете предвид дължината на лентата, която да е обиколката на талията с прибавени още една четвърт. Това са ориентировъчни данни, но идеята е да не прекалявате с дължината му, защото така изглеждате малко нелепо и в никакъв случай дори и да носите скъп колан няма да направите добро впечатление. Освен дължината и ширината на мъжките такива имат значение. Именно това е причина да съобразите носенето на тази аксесоар с повода и облеклото.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове