Какво е интернет телевизия и как да я гледаме

А ти хареса ли тази статия?!?

Интернет телевизията още позната и като онлайн телевизия ви дава шанс да гледате както всички известни Български тв канали така и чуждестранни такива. Това се случва благодарение на сайтове, които пускат стрийминг към любимата ви програма и вия я възпроизвеждате на вашия бил той настолен или лаптоп.

За да гледате онлайн телевизия от Gledalnik.com няма нужда от предварително подготвен софтуер. Поддържа се връзка към селектирания от вас канал чрез вграден видео плейър. Може да получите достъп до всички ефирни телевизонни програми като Бнт, Нова, Бтв, ТВ7 или към познатите ви Диема, Комеди, Бтв Синема и още цяла плеяда от интересни тв предложения.

Какво е стийминг ?

Това е поточна мултимедийна връзка към желан от вас ТВ канал. Често се случва спортните сайтове да пускат стрийминг към някоя популярна телевизия излъваща футболен, баксетболен или волейболен мач на Български срещу чужди отбори.

Стрийминга е добро решение за всеки интернет потребител, който не притежава достъп до определена сателитна или кабелна програма излъчвща двубоя на любимият му споретн отбор.

Стрийминг е революция при възможността да гледаме онлайн телевизия и благодарние на този технологичен похват можем да кажем, че интернет завоюва нови граници предразполагащи към по пълноценни услуги за всички телевизионни зрители.

Какво да очакваме от интернет телевизията ?

Гледането на модерните телевизии в мрежата се превърна в нещо напълно нормално. Днес все по-често набюдаваме приятели, близки и роднини, които заместиха стария телевизионен приемник с компютърния монитор и респективно интернет.

В бъдещето можем да очакваме, че ще се появяват все повече частни интернет телевизии, които да излъчват само и единствено по мрежата като предлагат перфектното качество всъвкупност от картина и звук.

Написах тази статия за всички потребители в мрежата, които искат да знаят що е то интернет телевизия и какви са възможностите да я пуснат вкъщи или на работното място.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Здравейте, като гледам как са зациклили с тая цифровицация, май по-скоро всички да минем на интернет телевизия. Големи врътки направихи с устройствата за цифров сигнал надявам се скоро да изплуват в медиите всички далавери дето май станаха. Иначе, цифровата телевизия, е единствения вариянт, ако гледаш от чужбина.

  2. Сподели мнение (Анатолий Симеонов)

    Да ви кажа, подобни сайтове са в голям + особено на хората, които живеят извън България. Имам наблюдение върху българската общност във Финландия и мога да ви кажа, че подобни сайтове са ценени изключително много. Хората разчитат на тях, за да могат да гледат български телевизии. Радвам се, че сте презентирали този сайт, веднага ще го препратя към заинтересованите.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове