Какви маратонки да изберете, за да сте „в крак с модата”

Обложка

Какви маратонки да изберете, за да сте „в крак с модата”

А ти хареса ли тази статия?!?

Изразът „в крак с модата” е много популярен сред модните критици и означава да следвате модните тенденции. Когато искате да сте модерни, това не означава само, че трябва да се обличате добре и да изглеждате добре, а също така, че трябва да се чувствате удобно. Това неминуемо ви отвежда на мисълта, че най-удобните обувки са оригинални маратонки. През 2021 година правилото е едно: колкото по-забележими са маратонките, толкова по-добре.

Ретро маратонки

Световната мода продължава да копнее за миналото. Следователно класическите маратонки от тези, които баща ви или баба ви биха могли да носят през учебните години, са на вълна от няколко сезона и няма да изпаднат от позициите си. Ако не можете да вземете решение за модел, изгледайте отново филмите „Форест Гъмп“, „Грес“ или „Обратно в бъдещето“ – за вдъхновение.

Високи маратонки – тип кецове

Високите „баскетболни“ модели с ярки цветни вложки и плътна шнуровка или велкро каишка на глезена също са много модерни и носени в сравнение с предишни сезони. Но ако по-рано те се носеха с дънки или клинове, сега специална тенденция е носенето на кецове с поли, рокли и къси панталони. Въпреки това, тези маратонки все още могат да се съчетаят със спортни комплекти.

Фитнес маратонки

Тези модели, които преди това можеха да се видят само във фитнеса, станаха универсални през 2021 година. Те се носят не само като комплект със спортни екипи, но и с рокли, поли и бизнес костюми.

При избора на модел и цвят за фитнес маратонките дизайнерите дават пълна свобода. Освен това дори не се изисква да демонстрирате изискан вкус. Ако обувките са в противоречие с изображението, за да привлечете вниманието, това е още по-добре: ще се окажете смел и енергичен човек, който не се страхува да експериментира и изглежда смешен.

Многоцветни маратонки

Color-block е ярка, агресивна комбинация от наситени цветове. Модерните маратонки могат да бъдат изцяло многоцветни. Но можем да говорим и за един или два цветни елемента за акцент, например лента на подметката или неонови връзки, които контрастират с основния цвят. Важно е само цветът на такъв елемент наистина да привлича погледите и да насочва вниманието към обувките.

Класически маратонки

Ниски или високи маратонки – няма значение. Цветът също няма значение: това може да бъде класическа комбинация от синя, червена, черна тъкан с бяла подметка или озадачаваща версия в стила на цветния блок. Тези маратонки придават лекота и непринуденост на всяка визия, включително романтична и бизнес.

Минималистични маратонки

Едноцветни, с минимум привличащи вниманиетоелементи и без обемисти форми. Тези маратонки могат да бъдат чисто бели, класически черни или всякакви други цветове. Ако обаче искате да създадете наистина модерна визия с тях, облечете се така, че обувките да се виждат. Например, носете бели модели с черни панталони или тъмни дънки. И черни маратонки, съответно с бяла пола или леки панталони.

Модните тенденции постоянно се променят, но удобството никога не излиза от мода. Маратонките, произведени от световните спортни марки Adidas и Nike са предназначени точно за това – да донесат повече комфорт в нарегнатото ежедневие. Когато избирате мъжки маратонки или дамски, експертите от онлайн магазин SportFaster.com са винаги готови, за да ви помогнат при избора на спортни обувки за бягане, тичане, фитнес, баскетбол, тенис или ежедневие. Насладете се на голям избор от всякакви модели на много добри цени, съобразени с качеството на продуктите.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове