Как да изберем нашата кутия за часовници? – мини наръчник за мъжа

Обложка

Как да изберем нашата кутия за часовници? – мини наръчник за мъжа

А ти хареса ли тази статия?!?

Тази статия е за всички мъже, които имат часовник. За нас, който ценим класиката и стилът. Които предпочитаме да гледаме времето от цифреблата, а не от дисплея. Ние, които сме ивестирали средства за предмет, който може да е с нас голяма част от живота ни. Искам да споделя с вас как да съхранявате и предпазвате вашата инвестиция.

Чували ли сте за кутия за часовници? Сигурно. А замисляли ли сте се, че от както имате часовник го държите на нощното шкафче или на бюрото си? Ако сме инвестирали пари в часовник (часовници), защо да не инвестираме още малко за предпазването им?

Първо, какво представлява кутията?

Тя е най-често с правоългълна форма,но може да е и обла. С капак, който се отваря и често има стъкло (или плексиглас) за да се вижда съдържанието. Отвън е изработена от твърд материал предимно дърво, кожа или комбинация от двете. Отвътре – мек плат, който предпазва от надрасквания и ожулвания . Също така вътре има прегради, където се слагат отделните часовници, самостоятелно, за да не се драскат един в друг.

Защо да купя кутия за часовници? Кутията не само е място, където съхраняваме часовника си, за да не се чудим къде сте го сложили този път. Тя е за да го предпазва, както от прахоляк и влага, така и от драскотини и по-сериозни щети. Дори една драскотина, може да го промени значително.

Каква да е кутията?

Имате няколко варианта. Предполгам, че не искате да харичите пари, за това ще започна с безплатния вариант. Ръчно изработената кутия е доста свежа идея и можете да е персонализирате както желаете. За целта са ви необходими дърво, кожа, инструменти, познания как да ползвате инструментите и няколко часа… Не, не мисля, че в днешния забързан начин на живот имаме много време за това. За нашо щастие имаме всичко на няколко клика разтояние.

Кожена кутия за 3 часовника

Средно един мъж разполага с 1 или 2 часовника. Ако си вземете кутия за 3, ще имате едно допълнително място в случей, че любим човек ви направи приятна изненада. Също така това място може да се използва за други бижута, който носите – пръстени, гривни, колиета и др..

Преносим калъф за 1 часовник

Пътуване? Пътувате ли доста? Имате ли скъп часовник, който искате да предпазите? Ако да, калъфът е вашият вариант. Той е достатъчно голям за да побера часовника ви, но и достатъчно компактен за да не заема място.

Дървена кутия за 8 часовника

Това е кутия за ценители на часовниците. Хора, които са колекционери и любители на стила и чара на часовниците. Когато имате повечко, искате да са предпазаени и ви трябва нещо по-солидно и сигурно. За това дървото е сигурно решение.

Часовникът е с нас почти постоянно, Нека се погрижим за неговото съхранение и нека го направим със стил.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове