Как да изберем дрешки за новородено?

Обложка

Как да изберем дрешки за новородено?

А ти хареса ли тази статия?!?

На всеки от нас се налага да се изправи пред трудния избор: какво да купя за новородено?

Най-добрата ви приятелка е родила, а вие си нямате и представа какво може да подарите на толкова малко дете за  изписването му и първите стъпки в живота.

Спокойно, винаги има решение.

За да изберем най-подходящият подарък за новородено, е необходимо да говорим с майката, за да избегнем неприятни ситуации. Например, ако вече имат нещото, което сме взели.

В зависимост от това колко ви е близък човекът и дали знаете какво точно желае, може да изберете нещо различно. Може да подарите дрешки, играчки, биберони – пазарът днес е много разнообразен по отношение на това. Въпросът е дали ще е от полза.

В САЩ, а и в много други страни, бъдещите майки имат предварителен списък, който дават на близки и приятелки. Този списък е свързан с всичко необходимо за бъдещото бебе. По този начин не се получава дублиране на подаръците и в същото време финансово се облекчава семейството.

Всички знаем, че малките деца растат много бързо и е излишно да имат купища дрехи, които стават неизползваеми в рамките на няколко месеца.

Вариантите за подаръци са разнообразни : от дрешки за изписване до спално бельо, кошче за сън, количка и други.

Както вече споделихме – най-добре консултирайте се с майката, за да бъде полезен подаръкът ви.

Ако тя няма нещо предвид, тогава може да изберете нещо от следните варианти, които са доста подходящи и различни спрямо повечето подаръци:

Одеалца и завивки за бебешко креватче или количка
Този вариант за подарък е подходящ, защото детенцето ще го използва сравнително дълго. Самият подарък е неутрален и няма как да не му стане или да не харесат цвета. Минусите при такъв тип подарък са свързани с цветовете в стаята – дали ще успеете да изберете подходящ цвят спрямо леглото и цялостния интериор. Друг проблем е с размерите. Ако креватчето е нестандартно или по поръчка със сигурност ще имате проблем с размерите. Затова се консултирайте с родителите.

Столче за кола

Този така наречен аксесоар е много полезен за родителите, когато детето започне да сяда. В колата е задължително да бъде превозвано по този начин. Този подарък е инвестиция в бъдещето. Ако сте решили да го подарите, родителите ще бъдат много щастливи.

Ваничка за къпане
Ваничката за къпане е голямо удобство за родителите през първите години от неговото раждане. Ако сте сигурни, че нямат от друго място или от друго дете, тогава това е идеалният подарък.

Проходилка
Най-емоционалният момент през първите години от живота на детето след неговото раждане е прохождането. Докато се научи да ходи само обаче, се нуждае от проходилка.

Бебешки пантофки

Всяко новородено се нуждае от бебешки меки пантофки, с които да проходи.

Кенгуру
Все по-често срещаме татковци, които помагат на майките като носят бебето. Този подарък е доста практичен, когато бебчето е малко.

Каквото и да изберете, постарайте се да бъде поднесено с много любов и пожелание за щастие.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Първото бебешко креватче е от изключителна важност. В него бебето за пръв път ще заспива он бащината целувка и ще се събужда от ласкавите ръце на майка си. Там през първите месеци ще бъде неговия свята, преди да се научи да лази и да ходи. Първите му шарени детски играчки, любими дрънкалки, меки и пухкави плюшени герои и музикални играчки ще му бъдат компания в бебешкото креватче. За това легълцето трябва да бъде удобно и красиво. Не трябва да е меко, но и да не е прекалено твърдо. Най-добре средна твърдост матрак от дишаща материя, така че бебето да не се запарва. В началото може и без възглавница, достатъчно е лека и тънка завивка, за да не се претопля бебето в леглото, докато спи. Избягвайте да разполагате детското креватче под или близо до климатик, не трябва да има течение и от врати и прозорци. Да няма пряка и силна светлина, която да заслепява детето. Разбира се качеството на новото бебешко креватче трябва да е на ниво и с необходимата гаранция, така че да издържи до края на пероида му за ползване, а защо не и за второ и трето дете. Не купувайте детско легло от съмнителни марки, без сертификат и гаранция от фирма. Ние избрахме детското креватче от сайта на http://www.jerrykids.com и останахме много доволни. Добра идея е приятели, роднини и близки да се организират и да купят креватчето за бебето още преди да се е родило, като така направят подарък на младото семейство и ги улеснят.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове