Къде можем да се свържем с нашите сънародници в Сърбия?

Обложка

Къде можем да се свържем с нашите сънародници в Сърбия?

А ти хареса ли тази статия?!?

Налага ви се да направите една екскурзия до Сърбия? Искате да сте в българска компания, да ядете в български ресторант, нашата кухня, нашите ястия, но от къде да намерите „съмишленици” – решението е тук. Сдружение на Българските Емигранти в Сърбия е сайт, който можете да намерите информация, както за неща от България, така и за неща в Сърбия. В по – голямата си част е написан за нашите сънародници в Сърбия, но определено ще можете да се свържете с някой, който да ви упъти в правилната посока, да ви насочи за ресторант, хотел, от къде можете да си изберете мебели, да се информирате за неща за българското семейство и деца. Голяма част от сайта е посветен и на интериорният дизайн и мебели. Има интересни статии за това как можете да обзаведете вашият дом, градина, както вътрешно (интериорно), така и външно (екстериорно) . Блогът е направен преди 2 години от група ентусиасти, който искат да имат връзка с българското, да имат място и поле за изява за техните новини, идеи и мисли. От там сайтът набира скорост и не след дълго става най – посещаваният портал за български емигранти в Сърбия, нещо което не е правено до сега. Ако и вие проявявате интерес, независимо от вашата мотивация, дали екскурзия до Сърбия, дали просто искате да попитате как е живота там, определено сайтът е най – лесният, достъпен начин да го направите, така че не се колебайте, а го посетете.

Благодарим ви за вниманието, надяваме се да сме ви били полезни. Очаквайте още новини около техните проекти и дано Българите на балканите да сме по – задружни, като народ, защото в нас тече една и съща кръв, тази на България! Една велика държава!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове