Няколко идеи за оригинални подаръци

Обложка

Няколко идеи за оригинални подаръци

А ти хареса ли тази статия?!?

Дните се изнизват толкова бързо и неусетно, че още преди да се осъзнаем краят на годината е наближил. Само два месеца ни делят от върволицата празници, която настъпва през декември. За да избегнете грозящите ви предпразнични сътресения, свързани с покупка на подаръци, е добре да се ориентирате предварително за предлаганите продукти на пазара.

Няма по-добър вариант за това от ровенето по онлайн магазини за подаръци. Така хем ще се запознаете с предлаганите артикули, хем ще оформите идеите си за най-готините изненади за вашите близки и любими хора.

Ние ще ви улесним като ви предложим няколко симпатични идеи за нестандартни и оригинални подаръци:

Опаковъчна хартия с цъфтящи семена

Това е наистина жестока идея за подаръци! Представете си опаковъчна хартия, която няма просто да захвърлите, а напротив – ще я засадите, за да изникне нов живот. Всъщност, това е биоразградима хартия, с вградени семена на диви цветя. След като хартията стане непотребна, може просто да я засадите и поливате. След време тя ще разцъфти с красиви цветове. Това не е просто предложение за оригинални подаръци, а една истинска еко кауза!

Непалски рециклирани прежди Silk Sari

Свежите цветове на тази прежда гарантират усмивка на лицето на вашите приятели. Материалът е направен ръчно от рециклирани материали. Страхотна идея за оригинални подаръци, освен това с тези кълбета можете да участвате в една прекрасна благотворителна кауза.

Приходите от закупуването на всяка прежда осигуряват доход на жени в неравностойно положение.

Загряващо одеалце с USB

Проклинате ли шефа всеки ден, защото не може да отдели достатъчно пари за отопление в офиса? Натрийте му носа, като си купите загряващо одеалце, което можете да включите към USB-то на вашия компютър. Ако трябва да говорим сериозно, в случай, че работното ви място е близо до прозореца или някаква студена зона, то тази идея за оригинални подаръци ще бъде изключително практична. Колко приятно би било да имате подобно приспособление под ръка, за да наметнете краката или раменете си. Със сигурност ще провокирате положителна емоция у близките ви хора.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове