Хороскопа, който всеки ден четем

Обложка

Хороскопа, който всеки ден четем

А ти хареса ли тази статия?!?

От дълбока древност човек се вълнува от своя хороскоп и възможността да получи щастие, да се сдобие с добър поминък и да намери сродна душа, за да създаде семейство. Разбира се, от него не зависят всички тези неща, но като база, в която можем да получим отговори на съдбовните си търсения, той е една добра база.

Той обаче има смисъл, когато е персонален и свързан с индивидуалните ни особености. Това са рождената ни дата, място на което сме се родили и точен час. Тези няколко компонента са фундамента, на който се гради един хороскоп. Всяка обща информация за зодията ни е непълна и в крайна сметка не ни върши особена работа.

Ако подобна информация е цел, то всеки сайт предлагащ дневен, седмичен или годишен хороскоп на дванадесетте зодии е за нас. Но ако търсим по-дълбок смисъл, този тип информация няма да ни свърши особено градивна работа.

И все пак – хората четат ежедневно хороскопа си, търсят знаци от съдбата, че това ще бъде техният най-успешен ден или работна седмица. Защо? Защото имат нужда от подкрепа, имат нужда от рамо и вътрешна увереност, че са на прав път. Като цяло това си е типична селф увереност, от която явно имаме необходимост, за да знаем дали сме в правилната посока на действие.

Тази прогноза може да не бъде изпълнена на сто процента, но ние продължаваме да четем своя дневен хороскоп, оповавайки се на идеята, че все нещо хубаво може да ни се случи през този ден. Така ден след ден, дори и да не вярваме на предвещанията ние правим едно и също действие.

Събуждаме се, правим си чаша кафе, закусваме и прехвърляме новините за деня, минаваме през пощата, прочитаме и отговаряме на спешните задачи и някъде так, надникваме в любим онлайн блог за да разберем, какво ни вещаят звездите. Вярваме или не, всеки ден това е част от нашите рутинни занимания.

Има моменти, в които съм се замисляла, защо правя това или онова, без да влагам някакъв особен смисъл и заряд. Какво очаквам да прочета в своя хороскоп, което драматично да обърне деня ми в положителна посока.

На какво се надявам, при положение, че всеки ден е пъстър и шарен именно защото не знаем какво ни предстои. Не е ли чара на живота в това, че не сме на ясно, с избора на звездите за нас….

В следващия миг се замислям, че предупреждение, което той ми е дал за деня, би могло да бъде решаващо и значимо и може би е добре да се вслушам и да прекарам деня с отворени очи, за събитията за които ме предупреждават. Особено ако те са свързани с опасност. Никога не е излишно да бъдем малко по-наблюдателни и съсредоточени към себе си и близките си.

Източник: http://invest-news.eu/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове