Хартиени торби – по-добрата алтернатива

Обложка

Хартиени торби – по-добрата алтернатива

А ти хареса ли тази статия?!?

Знаете ли колко найлонови торбички се използват всеки ден? Милиони. И по-голямата част от тях отиват директно на сметищата където се разлагат хиляди години. За щастие има по-добра алтернатива и тя е хартиените торбички. Освен че са био разградими за много кратко време, те могат да се използват многократно и дори да придадат стил на вас и вашите клиенти.

Удобни за ежедневно пазаруване и специални поводи

Хартиените торбички са много удобни за ежедневно пазаруване и специални поводи. Искам да ви представя Българският производител на рекламни хартиени торбички elitmk.com който се занимава с тази дейност от 1997 година насам.  Благодарение на големият опит в областта предлага на своите клиенти може би най-добрите решения.

Най-популярният тип са подаръчните

Всеки от нас се е чудил дали да опакова подаръка, който иска да направи с хартия или да го сложи в подаръчна хартиена торбичка. Опаковането с фолио обаче е много ограничено – подходящо е предимно за кутии с правилни форми за разлика от торбичките в които могат да се слагат подаръци с най-различни форми – играчки, бутилки, книги, малки ел. уреди и много други. Ако искате да запечатате торбата, само трябва да и сложите малко тиксо отгоре и готово. Вашият подарък изненада е готов.

За всеки подарък има подходяща торбичка

Предполагам сте забелязали колко много видове хартиени торбички има. Това е така защото всеки подарък трябва да има подходяща опаковка. Така например в сайта на ElitMK ще намерите няколко серии подаръчни торбички:

 • Луксозни – подходящи са за по-скъпо подаръци, идеален завършек на цялостната изненада, цени започващи от 0.69 лв. за брой
 • Едноцветни – използват се за тематични събития или при специални поводи, цените започват от 0.39 лв. за брой
 • Икономични – качествено но евтино решение на цени от  0.26 лв. за брой
 • Хартиени кутии – един по-различен начин да зарадвате своите клиенти, цени от 1 лв. за брой

Фирмените хартиени торбички

Рекламните торби се използват от фирмите за да предават своите послания на клиентите. Това става като си поръчат за изработка торбички с тяхното фирмено лого и рекламно послание. Безспорно най-добрият начин да зарадвате своите клиенти е като им давате желаните продукти в рекламни хартиени торби. Така получавате не само доволни клиенти но и безплатна реклама. По рано казахме че хартиените торби са подходящи за многократна употреба. Представете си как ваш клиент се разхожда по центъра с вашата фирмена рекламна торбичка и тя се вижда от хиляди хора. Помислете дали давате на своите клиенти най-доброто послание, ако отговора е не – вижте предложенията за изработка на рекламни хартиени торби от Елит Трейд Инженеринг.

Може да ги намерите на адрес София, Студентски град, ул. „Проф. Д-р Иван Странски“ 7 или на телефон 0885 534 937, както и на адрес  http://elitmk.com/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
 • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

3 Коментара

 1. Хартиените торби са добър алтернатив на полиетилен, но бизнесите не трябва да таксуват за тях. Ние в KidsMall – магазини за детски дрехи, не таксуваме за торбички и това носи огрмони позитиви за бизнеса.

 2. Дамски дрехи (Ивелина Христова)

  Забелязвам, че в много магазини започнаха да продават само хартиени торби. Дано скоро се научим да ползваме такива, които си носим отвкъщи.

 3. Маратонки (Иван)

  Аз свикнах с това, че трябва навсякъде да заплащаме торбичките си, но за съжаление не мога да свикна да си нося една в мен постоянно. На много малко места предлагат хартиени торби, в моя град знам само едно такова място.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове