Хартиени торби – по-добрата алтернатива

Обложка

Хартиени торби – по-добрата алтернатива

А ти хареса ли тази статия?!?

Знаете ли колко найлонови торбички се използват всеки ден? Милиони. И по-голямата част от тях отиват директно на сметищата където се разлагат хиляди години. За щастие има по-добра алтернатива и тя е хартиените торбички. Освен че са био разградими за много кратко време, те могат да се използват многократно и дори да придадат стил на вас и вашите клиенти.

Удобни за ежедневно пазаруване и специални поводи

Хартиените торбички са много удобни за ежедневно пазаруване и специални поводи. Искам да ви представя Българският производител на рекламни хартиени торбички elitmk.com който се занимава с тази дейност от 1997 година насам.  Благодарение на големият опит в областта предлага на своите клиенти може би най-добрите решения.

Най-популярният тип са подаръчните

Всеки от нас се е чудил дали да опакова подаръка, който иска да направи с хартия или да го сложи в подаръчна хартиена торбичка. Опаковането с фолио обаче е много ограничено – подходящо е предимно за кутии с правилни форми за разлика от торбичките в които могат да се слагат подаръци с най-различни форми – играчки, бутилки, книги, малки ел. уреди и много други. Ако искате да запечатате торбата, само трябва да и сложите малко тиксо отгоре и готово. Вашият подарък изненада е готов.

За всеки подарък има подходяща торбичка

Предполагам сте забелязали колко много видове хартиени торбички има. Това е така защото всеки подарък трябва да има подходяща опаковка. Така например в сайта на ElitMK ще намерите няколко серии подаръчни торбички:

  • Луксозни – подходящи са за по-скъпо подаръци, идеален завършек на цялостната изненада, цени започващи от 0.69 лв. за брой
  • Едноцветни – използват се за тематични събития или при специални поводи, цените започват от 0.39 лв. за брой
  • Икономични – качествено но евтино решение на цени от  0.26 лв. за брой
  • Хартиени кутии – един по-различен начин да зарадвате своите клиенти, цени от 1 лв. за брой

Фирмените хартиени торбички

Рекламните торби се използват от фирмите за да предават своите послания на клиентите. Това става като си поръчат за изработка торбички с тяхното фирмено лого и рекламно послание. Безспорно най-добрият начин да зарадвате своите клиенти е като им давате желаните продукти в рекламни хартиени торби. Така получавате не само доволни клиенти но и безплатна реклама. По рано казахме че хартиените торби са подходящи за многократна употреба. Представете си как ваш клиент се разхожда по центъра с вашата фирмена рекламна торбичка и тя се вижда от хиляди хора. Помислете дали давате на своите клиенти най-доброто послание, ако отговора е не – вижте предложенията за изработка на рекламни хартиени торби от Елит Трейд Инженеринг.

Може да ги намерите на адрес София, Студентски град, ул. „Проф. Д-р Иван Странски“ 7 или на телефон 0885 534 937, както и на адрес  http://elitmk.com/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Хартиените торби са добър алтернатив на полиетилен, но бизнесите не трябва да таксуват за тях. Ние в KidsMall – магазини за детски дрехи, не таксуваме за торбички и това носи огрмони позитиви за бизнеса.

  2. Дамски дрехи (Ивелина Христова)

    Забелязвам, че в много магазини започнаха да продават само хартиени торби. Дано скоро се научим да ползваме такива, които си носим отвкъщи.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове