Гриндери цени

Обложка

Гриндери цени

А ти хареса ли тази статия?!?

Гриндерите са неизменна част от аксесоарите, които страстните пушачи използват. Разбира се ако сте привълженик на традиционните цигари, които си купувате от магазина няма да имате нужда от тези мелачки, но ако предпочитате сами да си свивате цигара, да пушите лула, бонг или наргиле то нуждата от гриндер е задължителна.  Интересното за тези малки, приличащи на кутийки   приспособления е, че у нас те се използват най вече като аксесоар. Тяхното предназначение е да смилат изсушения тютюн и да го приготвят в консистенция годна да бъде употребена за пушене. С няколко въртеливи движения поставените в гриндера билки се смилат изключително фино и няма нужда да стривате между пръстите си, каквато е практиката при някои хора. Може би си мислите, че като някакъв специален уред гриндери цени са високи. Нищо подобно – те са достъпни и естествено в зависимост от вложените за изработката им материали се предлагат в разнообразни ценови диапазони.

На българският пазар се предлагат дървени, метални, пластмасови и други, като първите два модела са едни от най-разпространените и купувани. Дори можем да кажем, че металните са най-предпочитани, защото първо можете да ги закупите на много ниска цена и в същото време са достатъчно здрави за да ги използвате дори години наред. Дори причината за купуването на нов гриндер може да е тази, че Ви е омръзнало да гледате стария и сте си харесали нов с по атрактивна и красива форма. Дървените и пластмасовите са доста по-чупливи и когато използвате тютюн, който все още има остатъчна влажност вероятността от захабяване и счупване на зъбците е голяма и това всъщност е основната причина поради която те не са така желани, въпреки ниската си цена.

Металните гриндери са на цена около десетина лева, а може да ги намерите дори още по-евтино. Те са много здрави и освен, че пушачите ги харесват за смилане на тютюневите листа самите малки приспособления намират своето място и в домакинството. С тяхна помощ можете да приготвите смес от билки за сутрешния си чай или пък да смелите подправки за вкусното ястие, което приготвяте. За някои ръчните гриндери, които се предлагат на доста ниска цена са примитивно средство за смилане, което прилича на мелачките за черен пипер. Затова тези претенциозни клиенти могат да закупят такива и електрически. Те се захранват с помощта на батерия и е необходим само лек натиск за да направят листата добре смлени. Този модели гриндери са на по-висока цена, но тя пък се оправдава от удобството което предлагат на хората, които ги използват.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове