Елекрически стерилизатор 4 в 1 от Philips AVENT

А ти хареса ли тази статия?!?

Почистването на шишенцата, с които храните вашето бебе, е може би едно от най-важните неща, на които трябва да обръщате изключително сериозно внимание. Крехкият детски организъм е лесно податлив на всички неприятели и поради тази причина стерилизирането на посудата, с която храните малчугана, е особено важна и нетърпяща компромиси работа.
Благодарение на технологичното развитие на световно ниво и отварянето на българските пазари за западна продукция, днес в родните магазини могат да се открият множество техники, които способстват за грижата за детето и правилното съхранение и почистване на бебешките шишенца.

Със своята изключително лесна за употреба многофункционалност и компактният си вид, електрическият стерилизатор 4 в 1 на Philips AVENT, се превърна в една от най-предпочитаните от родителите техники за хигиенизиране на бебешките шишенца и биберони. Може да се използва от всеки, без да се налага да бъдат четени десетки страници с инструкции, а почистването е лесно, като детска игра.

В комплекта са включени голяма и малка кошница, кошничка за миялна машина и практична щипка за захващане. Може да го използвате в три размера, в зависимост от големината и броя на приборите, които трябва да стерилизирате. Кошницата за съдомиялна машина е направена удобно и, ако желаете първо можете да измиете бебешките шишета и биберони, преди да ги стерилизирате.

Освен това елекрическият стерилизатор разполага с индикатор за стерилизация и индикатор за охлаждане, които показват с точност готовността на продуктите за изваждане от уреда.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Здравей, имам един въпрос. Тази тествал ли си въпросния стилизатор ? Благодаря.

  2. sms white label reseller (Ivailo Peshev)

    Е, това е страхотно. Някога за сина ми си спомням как изварявахме шишенцата в тенджери по цял ден. Нищо де, поне пък сега има за какво да си спомняме. А сега вижте колко лесно става всичко.
    Въобще технологиите изкочиха много напред.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове