Душ Виши – какви са ползите

Обложка

Душ Виши – какви са ползите

А ти хареса ли тази статия?!?

В търсене на най-интересните и иновативни решения в спа процедурите се обърнахме към Diagenti.com. Попитахме техните експерти за това какво се търси и на къде се насочват тенденциите в спа процедурите и балнеологията и ето какво научихме.

Душовете Виши са сред най-търсените от любителите на спа

Много от вас вероятно дори и не са чували за тях, но душовете Виши са се превърнали в символ на качество и запазена марка за най-реномираните спа центрове, когато става дума за оборудване за професионална хидротерапия на тези места.

Продават се както нови, така и втора ръка от тези уникални съоръжения. Разбира се, разлика в качеството има, но и съотношението в цената между ново и старо оборудване не е за подценяване.

Оказва се, че напоследък този тип душове са се превърнали в една от най-желаните услуги от страна на платежоспособните посетители на едни от най-елитните спа центрове.

Какви са ползите от душовете Виши

Ползите от тази спа процедура могат да са безкрайно много, но не по-малка роля оказва и удоволствието и насладата, които тя носи. А ползите от тези душове са както физически така и психологически. Ето и най-големите от тях:

  • Подобряват циркулацията в тялото ви;
  • Детоксикира – драстично намалява токсините;
  • Повишава имунитета;
  • Понижава кръвното налягане;
  • Подобрява функциите на вътрешните органи;
  • Увеличава скоростта на метаболизма и храносмилателната активност.

Намалява нервното напрежение

Интересното е, че една от най-големите разлики е емоционална. Тя не може да се измери така, както може да се направи с физиологичните функции. Става дума за ефекта на душа Виши върху състоянието на нервната система.

Според проучване сред потребителите на това оборудване, преминаването на дори и само една единствена процедура намалява драстично усещането за стрес и нервно напрежение в потребителите.

На фона на съвременното натоварено ежедневие, това може да се определи като несъмнено една от най-големите ползи.

Предимствата за бизнеса

Единственият недостатък на спа оборудването за душ Виши е, че изисква специално пространство за инсталиране, а това идва и с известни разходи. Въпреки това, хората управляващи спа центрове лесно забелязват интереса на клиентите и нарастващото търсене след инсталирането на подобна система.

Разликата лесно придобива финансово изражение, дори и ако се сметне допълнителният разход на средства, които предприемачите понякога трябва да предприемат за да осигурят пространство за допълнителното оборудване.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator